Avem nevoie de lenjerie intima?

Avem nevoie de lenjerie intima?

Lenjeria intima este esentiala in viata unei femei. Cand corpul unei femei este “asezonat” cu o lenjerie sexy, femeia capata mai multa incredere in propiile ei puteri, renunta la inhibitii si poate in sfarsit sa dea frau liber proprilor sentimente.

Da, avem nevoie de lenjerie intima deoarece ea exprima si amplifica senzualitatea, aduce un plus de frumusete, oferindu-ne totodata, increderea pe care ne-o pierdusem in corpul nostru.
Corsetele si lenjeria intima sexy nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, deoarece sunt momente cand ele ne poate scapa din multe incurcaturi si de ce sa nu recunoastem, lenjeria intima este oxigenul ce mentine flacara pasiunii inca aprinsa.

Piesele de lenjerie pe care le purtam trebuie sa fie comode, realizate din materiale de calitate trebuie sa ne placa, atat noua, cat si celor care ajung sa le descopere si, nu in ultimul rand, trebuie sa ni se potriveasca. E mai indicat sa asortam un portjartier elegant cu o pereche de ciorapi sexi si un sutien simplu, decat sa ne imbracam cu un corset care nu ne avantajeaza doar pentru ca am auzit ca anul acesta sunt in trend. 

Nu stiu cate dintre noi s-au gandit pana acum, dar pentru alegerea corecta a unei lenjerii intime exista cateva criterii de care trebuie sa tinem cont. Culoarea pielii, contrastul dintre culoare materialului si pigmentul pielii, inaltimea, forma corpului, machiajul folosit, culoarea parului sau chiar accesoriile purtate in aceea zi. Paleta cromatica este la liber alegere. Vom tine cont doar de personalitatea noastra si de ceea ce dorim sa sugeram prin outfitul ales.

Daca ne place sa purtam alb trebuie sa stim ca albul, a fost intotdeauna ambasadorul puritatii si inocentei. Aceasta culoare poate fi purtata in combinatie cu o piele delicat bronzata, fara probleme.

Iubim negrul?

Nu cred ca exista o femeie care sa poarte o lenjerie de culoare neagra si sa nu doreasca sa-si evidentieze caracterul puternic, ambitios, imaginea femei care nu stie sa faca compromisuri cand e vorba de fericirea ei.

Esti o persoana ferventa?

Pasiunea devine rosie. Rosu este culoarea aleasa de doamnele care au stiut intotdeauna sa controleze o noapte romantica. Poate te intrebi de ce atata deranj, cand poti arunca ceva din dulap pe tine pentru ca in final tot vei ajunge sa nu ai nimic pe tine. Intr-adevar, porti lenjeria doar ca sa o dai jos, dar functioneaza pe acelasi principiu ca si la despachetarea cadourilor. Este vorba despre anticipare, de moment. Cand te imbraci in ceva sexy, este ca si cum i-ai face unei persoane dragi un cadou surpriza. Se va bucura de el nespus de mult, exact sentimentul pe care-l cauti. Acele clipe de inceput fac toti banii, restul e anatomie de clasa a-8-a.

Poate fii usor, poate fii dificil sa gasiti un stil care cu adevarat va va pune in evidenta corpul, totusi ar fi bine de stiut inainte de a transforma ceva ce frumos intr-un dezastru total, ca puteti intotdeauna cere parerea unui expert. Acesta poate sa va sfatuiasca cu incredere, cum sa va puneti in valoare fiecare parte a corpului.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu