Buze voluminoase? Iata ce poti face.

Buze voluminoase? Iata ce poti face.

Esti femeie... tot timpul nemultumita si iti doresti mai mult pentru tine. Te-ai nascut sa emani senzualitate prin fiecare por al corpului, sa atragi privirile tuturor, sa fii fantezia oricarui barbat, tocmai de aceea daca iti lipseste ceva, nu iti face griji, pentru tine va exista intotdeauna o solutie.

Exfolierea buzelor

Curata-ti regulat buzele si indeparteaza celule moarte cu ajutorul unei simple periute de dinti cu peri moi. Freaca buzele prin miscari circulare pe toata suprafata lor, fara sa apesi, apoi hidrateaza-le cu un balsam din acid glicolic, acid malic, acid tartaric, acid lactic sau acid citric sau foloseste o crema cu un continut ridicat de vitamina A si E.

Sintetizarea colagenului

Administreaza-ti un tratament pentru buze ce contine aminoacizi esentiali cum ar fi: lizina, hydroxylysine, prolina sau hidroxiprolina, elemente ce stimuleaza productia de colagen. Ca alternative poti folosi vitamina C, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente vitamine in sintetizarea colagenului sau poti opta pentru o dieta bogata in carne rosie. Evita in schimb injectiile cu colagen.

Glossuri de marire

Pe piata exista glosuri speciale pentru marirea buzelor. Nu va recomandam aceasta alternativa dar daca totusi vreti sa o luati in calcul trebuie sa stiti ca aceste glossuri creaza o senzatie de usturime deoarece contin piper, scortisoara sau menta, ingrediente ce irita pielea buzelor. Efectul se bazeaza pe stimularea circulatiei sanguine in buze.

Machiajul corect

Invata sa te machiezi corect. Trucurile de make-up ce dau impresia de buze voluminoase, nu mai sunt de mult un mister, pot fi gasite peste tot pe Internet. Ai grija in schimb la produsele pe care le folosesti si modul in care combini.

Daca vrei sa dai volum buzelor tale fara prea multa bataie de cap foloseste rujuri in culori cat mai naturale ca roz sau rosu si evita-le pe cele cu nuante puternice deoarece acestea au efectul invers, de a subtia buzele si ale scoate foarte mult in evidenta. 

Aplica conturul buzelor doar cu creioane corectoare in nuante cu mult mai deschise decat cele ale tenului. Foloseste culori cat mai naturale ca: blossom red, roz, piersica.

Aplica intotdeauna culoare pe suprafata buzei doar cu creioane in culori inchise dar apropiate de culoarea rujului pe care-l folosesti, astfel vei crea un contrast intre creion si corector.

Joaca-te cu lumina

Foloseste  inainte de rujul de final un iluminator exact in centrul buzei superioare, pe arc, apoi aplica pe buza inferioara un gloss cat mai deschis la culoare.

Conturul de buze semipermanent

Se realizeaza pe piele prin tatuarea cu pigmenti colorati ce se aplica in straturile superioare ale pielii si care raman vizibili intre 3 si 5 ani. Pigmentii folositi sunt testati dermatologic si alergologic iar metoda nu are efecte secundare. Aceasta micro-pigmentare te scapa de grija zilnica a conturului ce se intinde, de buzele colorate inegal, urmele de ruj lasate pe pahare, etc.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu