Ce detesta barbatii.

Newsletter

Postat de in Lifestyle la August 19, 2016 . 0 Commenturi.

Barbatii au dat dovada intotdeauna de o simplitate mai complicata, tocmai de aceea sunt foarte atenti la detalii. Daca vrei ca prima ta intalnire sa decurga cat se poate de bine, iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont.


Prima intalnire, este si prima impresie, asa ca incerca sa ocolesti pe cat posibil urmatoarele:

- Machiajul in exces. Este lesne de inteles ca barbatilor le plac femeile cat mai naturale. Daca vrei sa folosesti machiaj, fa-o, dar intr-un mod cat mai discret.

- Lipsa increderii in tine. Fii tu insati, fii naturala, fii zambitoare.

- Dragostea exagerata fata de propria persoana. Este de ajuns sa te simti tu bine cu tine, dar atat.

- Lipsa inteligentei sau inteligenta superioara. Niciunui barbat nu i-ar face placere sa se simta dominat intelectual

- Lipsa ambitiei. Emotia care te impiedica sa-ti atingi obiectivele si te incetineste in procesul de concretizare a propriilor valori. Dovedeste-i contrariul, fii curajoasa.

- Independenta exagerata. Nu incerca sa ii dovedesti ca iti poti controla singura viata si nu ai nevoie de barbati, risti sa ramai singura. Cu totii avem nevoie de cineva langa noi.

- Manipularea. Nu incerca sa il reinventezi. Lasa-l asa cum e, nu il schimba. E foarte probabil ca dupa ce vei reusi sa il schimbi, sa nu iti mai placa cum e si vei incepe sa ii reprosezi lucruri.

- Vocabularul precar. Faptul ca stii sa injuri nu este in avantajul tau, nu iti folosi arsenalul de cuvinte urate in preajma lui.

- Nu cere complimente de pomana. El te place asa cum esti, asta fiind si motivul pentru care s-a intalnit cu tine. Ai o problema cu propria persoana, rezolv-o.

- Lipsa punctualitati. La intalnire se vine la ora stabilita. Nu incerca sa il convingi ca ai intarziat pentru ca te-ai aranjat sa fii frumoasa pentru el, nu va intelege asta niciodata. Daca sti ca toate aceste lucruri dureaza, te poti apuca de ele de mai din timp.

- Curiozitea. Exista o vorba: "Curiosii mor repede". Nu incerca sa ii afli la prima intalnire toata viata. Iti va povesti el ce si cand este neceasar.

Commenturi

Lasa un comment

Lasa un raspuns

* Nume:
* E-mail: (Ne-publicat)
   Website: (URL cu http://)
* Comment: