Doar o atingere.

Doar o atingere.

Barbatii din zilele noastre considera ca numai anumite zone ale corpului cum ar fi sani, gatul sau buzele merita sa fie sensibilizate in timpul preludiului, ignorand fara voia lor multe alte parti ce pot deopotriva sa starneasca placere.

Descopera care sunt zonele neexplorate si acorda-le mai mult atentie si iti garantam ca vor urma multe nopti fierbinti.

Parul, tamplele, ceafa.

Trecerea degetelor prin parul partenerei este una dintre cele mai relaxante senzatii pe care i le poti oferi. Mai mult decat atat, in aceeasi parte a corpului gasim tamplele si ceafa, doua zone ce abunda in stimuli. O data ce acestea sunt mangaiate sau masate, nu ramane decat sa te astepti la ceva senzational.

Genunchiul.

Genunchiul este o zona extrem de sensibila insa, partea din spate a acestuia este intr-adevar o zona erogena. Nu o ignora, acorda-i o atentie deosebita si vei fi rasplatit pe masura.

Coapsele.

La fel ca si in cazul genunchilor, nu coapsele sunt cele care trebuie luate in seama, ci zona interioara, mai exact portiunea situata in apropierea parti intime. Aceasta zona trebuie intens explorata in special in timpul preludiului deoarece trezeste senzatii nebanuite de placere cand este activata prin atingeri sau saruturi. Mangaie-i delicat zona interioara a coapsei si priveste-i raspunsul corpului pentru a observa care sunt miscarile ce o excita cel mai tare. Ai grija la lenjeria intima, este extrem de tentanta.

Palmele.

Palmele sunt punctul principal prin care receptionam majoritatea energiilor in corp. Incerca sa iti plimbi intr-un mod delicat degetul de-a lungul palmei sau ia-i palma si atinge-o de fata ta. Aceste gesturi te caracterizeaza drept un barbat sensibil, pasional si cu multe de oferit. Sa nu mai spunem ca toate acestea implica si o mica doza de erotism.

Clavicula.

Nu este nevoie sa iti dezbraci partenera mai mult de cat trebuie. Indeparteaza partea din camasa ce ii acopera aceasta zona si declara-i razboi. Incepe atacul prin magaieri si sarutari si in cateva minute va capitula.

Lobul urechi.

Acestea sunt zone extrem de sensibile care raspund imediat la o stimulare directa. Treci la actiune. Apropie-te de urechea partenerei incet, fara sa respiri greoi si fara sa folosesti limba. incepe prin a-i saruta cu blandete lobul urechii, apoi musca-l usor cu dintii. Repeta miscarile cat mai delicat si observa cat de repede se excita. Dupa asta cred ca stii ce trebuie sa faci...:)

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu