Femeia - evolutie prin atitudine.

Femeia - evolutie prin atitudine.

Femeia a fost catalogata generatii de-a randul fara nicio urma de indoiala drept cea mai complexa si greu de inteles fiinta. In tot acest timp si pe buna dreptate, i-au fost atribuite inca din antichitate, numeroase calitati ca: senzualitatea, frumusetea, misterul, seductia, iar, in zilele noastre, realizarile, inventiile sau creatiile anumitor oameni au avut-o ca punct de plecare, indiferent de domeniul spre care privim. A fost muza pentru unii, motiv de razboi pentru altii, cativa au vazut-o ca mijloc de impacare, dar cei mai multi dintre noi i-au adus omagii. Tot ce s-a creat si se creeaza frumos in aceasta lume este o recunostiinta adusa femei.

 

Bijuteriile, parfumurile, creatiile vestimentare, lenjerie intima, sunt doar cateva din sutele de omagii aduse feminitatii. Fiecare perioada de timp si creator de moda si-a pus amprenta proprie pe outfit-ul femei. Unul a taiat, unul a mai adaugat, altul a stilizat, si uite asa am ajuns sa avem astazi lenjerii care abia mai acopera partile intime ale corpului sau colectii de moda extravagante de la sezon la sezon.

Daca analizam la rece, toate acestea “retusuri” au fost necesare, si au reprezentat un mare salt de la pantalonasii cu volane din bumbac ce faceau deliciul domnilor. Totusi un singur lucru a ramas neschimbat in toti acesti ani, si anume efortul creatorilor de moda de a desavarsi corpul femei si de a-i pune in valoare formele.

Cred ca suntem cu toti de acord cand spunem ca lenjeria intima sexy este una dintre cele mai puternice arme de seductie pe care le poate avea o femeie. Cand aceasta arma este folosita impreuna cu o doza de atitudine, ea devine fatala. O femeie cu atitudine este intotdeauna o prezenta misterioasa si fascinanta. Aerul plin de incredere, mersul, gesturile, zambetul pe care il afiseaza, toate acestea ii determina pe cei din jurul ei sa-i descopere corpul.

Corpul unei femei poate fi perfect pentru unii si imperfect pentru alti. Nu trebuie sa ne pese cum aratam in ochii celor din jur, atat timp cat stim sa ne etalam atat calitatile cat si defectele cu bun gust si rafinament. Defectele sunt imaginare, ceea ce ne lipseste este curajul, nu frumusetea. Toate suntem frumoase, tocmai de aceea ar trebui sa avem mai multa incredere in atuurile noastre si sa ne prezentam lumii si persoanei iubite in toate splendoarea noastra. Admiratia celor din jur ne va ambitiona mereu.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu