Ne indragostim sau nu la prima vedere?

Ne indragostim sau nu la prima vedere?

Dragostea la prima vedere este un lucru minunat atat pentru femei cat si pentru barbati. Ambele tabere iubesc acest joc al seductiei si reusesc de fiecare data sa-l duca la un alt nivel. Pentru multe dintre noi totul incepe cu o furnicatura in stomac dar cand ne dam seama ca poate insemna mai mult, incercam sa atragem atentia asupra noastra prin lucruri aparent banale, cum ar fi: conversatiile placute sau gesturile de tandrete.

In drumul ei prin viata, femeia va fi curtata, admirata si doritaiar tot ceea ce iti ramane este doar sa ii atragi atentia.

- Fii interesata nu interesanta.

Stim ca e greu sau chiar imposibil sa impartasiti aceleasi pasiuni dar incearcati sa vorbiti despre ele. Cine stie poate veti descoperii ca imbratisati acelasi gen de muzica sau activitati. Timpul devine mai placut cand aflati ca aveti aceleasi hobby-uri.

- Naturaletea.

Barbatiilor le plac femeile care iau initiativa, care actioneaza din instinct sau dau raspunsuri fara sa stea prea mult timp pe ganduri. Fii spontana, radiaza de fericire si incerca sa il surprinzi de fiecare data. Barbatii sunt fascinati de astfel de femei.

- Nu te schimba.

Nu incerca sa te schimbi daca simti ca nu esti genul lui. Fii tu, si cu bune si cu rele si nu incerca sa pari alticineva. Intr-un final vei reusi sa il cuceresti cu atuurile tale si atunci "genul lui"... vei fii tu.

- Ai grija de aspectul tau

Avem cinci simturi. Doua dintre ele sunt esentiale in momentul cand dorim sa atragem atentia cuiva. Evident este vorba de simtul olfactiv si vazul. Felul cum arati si cum te ingrijesti spune multe despre tine si nu cred ca exista barbat pe lumea asta care sa refuze o femeie ingrijita, cu un look elegant si un miros irezistibil sau intr-o lenjerie sexi. Poate ca ti se par lucruri banale dar un parfum discret, un machiaj delicat sau o bluza sic, inseamna ca te respecti atat pe tine cat si pe el.

- O femeie frumoasa si desteapta va gasi intotdeauna barbatul ideal.

Daca crezi ca totul se rezuma la doar a arata bine, te inseli. Barbatiilor le face placere sa stie ca se afla in compania unei femei capabile cu care sa poata purta o conversatie inteligenta. Combina frumusetea cu inteligenta si bucura-te de succes.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu