Supusa lenjeriei.

Supusa lenjeriei.

Probabil, supusa ca si voi acestei lumii, observ in fiecare zi ce impact poate avea lenjeria intima sexy asupra mea. Pot spune acum din privinta unei dependente de lenjerie intima cat de mult mi-a schimbat viata acest "obiect" vestimentar. Placerea de a o purta nu poate fii masurata in cuvinte, pentru mine, lenjeria intima sexy este un mijloc de auto-exprimare.

Lenjeria sexy ma transforma, ma inspira, imi stimuleaza simturile si scoate la suprafata dorintele corpului meu.

Am invatat de la lenjeria intima ce inseamna senzualitatea si cat de mult trebuie sa-mi iubesc corpul pentru a ma simti bine cu el, dar, in acelasi timp mi-am dat seama ca orice pe lumea asta are atat parti negative cat si pozitive.

Cred ca toate am avut la randul nostru un impact frontal cu o lenjerie intima,eu da, si am supravietuit datorita unor reguli pe care mi le-am impus.

-Prima si cea mai importanta regula

Lenjeria intima nu va reusi niciodata sa ma faca sa arat ca fetele din reclamele de la TV, indiferent ca sunt slaba, tatuata sau bronzata, ceea ce vad este doar un miracol al Photoshop-ului sau al unui joc de lumini bine pus la punct de fotografi consacrati. Modeling-ul in zilele noastre se bazeaza foarte mult pe informatica, iar expresia" o poza face cat o mie de cuvinte", este totala adevarata. Privesc doar partea buna a lucrurilor in care indiferent de natura genelor ma pot bucura de orice piesa de lenjerie intima atata timp cat aceasta imi reflecta pe deplin personalitatea si caracterul.

-Doar eu contez, nimic altceva.

Lenjeria potrivita imi stimuleaza instinctele sexuale. Tocmai de aceea am considerat intotdeauna ca lenjeria intima sexy este ceva mai mult decat o lenjerie de corp si ma frapeaza faptul ca inca exista persoane care vad in lenjeria sexy doar un mijloc pentru atingerea unui scop. Total gresit.

-Intotdeauna exista ceva pentru fiecare

Lenjeria intima trebuie sa te faca sa te simti si sa arati minunat, ea este colacul tau de salvare intr-o zi proasta. Lenjeria intima nu trebuie purtata doar pentru ca asa trebuie sau pentru ca ai auzit ca asta poarta cand colega ta cand se afla cu iubitul ei in dormitor. Respect-o si o sa observi cate are de oferit. Lasa-ti corpul sa simta mangaierea delicata a unui babydoll de matase sau textura unui corset. Toate aceste mici placeri nevinovate pot face de multe ori minuni pentru starea ta de spirit.

Daca cumperi o lenjerie scumpa nu inseamna ca ai facut intotdeauna o achizitie buna. Achizitionarea unei lenjerii scumpe este asociata cu ideea de a detine ceva rar, exclusivist. Poate ca nu multe dintre noi stiu ca aici se da marea lupta din domeniu vanzarilor si nu sunt rare cazurile cand ajungem sa platim 60% din pretul unei lenjerii doar pentru numele brandului si nu pentru model, gandestete de doua ori inainte de a achizitiona o lenjerie intima. Vei vedea ca pentru mult mai putini bani poti descoperii senzatii unice si la lenjeriile unor branduri impopulare. 

-Ai grija de corpul tau.

Nu face greseala de a considera lenjeria intima un mijloc de corectare al corpului, ea este si trebuie sa ramana doar o completare a acestuia. Au apus vremurile cand femeile isi modificau cu forta aspectul corpului si se sufocau cu tot felul de corsete stranse pana la refuz pentru a creea impresia unei talii de viespe. Materialele si conceptul de lenjerie a evoluat iar acum putem alege din materiale ca spandex sau latex. Retine insa ca nici acestea nu pot face minuni daca nu ai un regim de viata sanatos si o dieta echilibrata.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu