Distributie

Newsletter

S.C. Adga Concept S.R.L. este unul dintre principalii distribuitori de lenjerie intima, costume sexy, costume de baie sau accesorii pentru lenjerie sexy. Toate produsele prezentate in magazinul nostru sunt in stoc cu livrare imediata. Suntem importatori directi ai mai multor branduri din Polonia si SUA precum: Anais, Obsessive, Livia Corsetti, Avanua, Tessoro, Sassy, Provocative, Passion, Bast, Marko, Hustler, Leg Avenue, motiv pentru care avem cele mai mici preturi de pe piata.

Programul nostru de distributie se adreseaza mai multor categorii de clienti: magazinele online sau fizice, studiouri de videochat, saloane de masaj erotic si cluburi. Reducerile pentru acesti clienti sunt intre 10% si 60% (din preturile deja reduse). Pentru a obtine o oferta de pret personalizata va rugam sa va creati un cont in magazinul nostru online www.just4girls.ro dupa care ne trimiteti un email la adresa de office@just4girls.ro cu urmatoarele date: Numele companiei (Numele siteu-lui, daca este cazul) si copie dupa CUI. Ulterior, din momentul in care sunteti logat cu adresa dvs. de email aprobata de Just4girls puteti vedea la fiecare produs pretul final de distributie. 

Dropshipping - pentru Magazine online

Ce este dropshipping-ul?

Este o metoda de comert virtual deosebit de usoara si profitabila! Nu ai nevoie decat de un site (magazin online) pe care il poti deschide cu o cheltuiala minima fara sa ai nici un produs, un depozit, mijloace de transport, contabil, vanzatori etc.!

Cum procedezi?

  • Iti deschizi un magazin online cu produse oferite de Just4girls (fara sa le cumperi si sa fii nevoit sa ai stoc).
  • Le oferi spre vanzare in magazinul tau online cu preturi stabilite de tine. Just4girls iti ofera feeduri de produse in care se regaseste imagiea, descrierea produsului si masurile disponibile.
  • Clientul comanda un produs si plateste pretul produsului + transportul din magazinul tau online.
  • Tu transmiti comanda online catre Just4girls. Noi iti trimitem pe email factura pentru produsul comandat. Plata o faci in aceiasi zi in contul firmei noastre. 
  • Ulterior ne trimiti pe email factura, AWB-ul completat cu datele de expediere ale clientului si modalitatea de incasare a banilor de catre curier.
  • Just4girls impacheteaza si expediaza din depozitul propriu, produsul pe adresa clientului tau cu AWB-ul si datele magazinului tau.

Acest serviciu este disponibil in Romania doar pentru partenerii reselleri. In acest sistem marfa circula direct de la Just4girls la client, intermediarul preia doar comenzile si realizeaza tranzactia.

Nota: Ofertele speciale pe care le avem pentru transport nu se aplica clientilor care fac parte din programul nostru de distributie. Costul fix al transportului este de 13.99 lei pentru Bucuresti si 21.99 lei pentru alte localitati.