Politica de confidentialitate

Newsletter

Date personale colectate

Site-ul www.just4girls.ro colecteaza despre dumneavoastra urmatoarele date:

  • In baza de date proprie, pe perioada nedeterminata: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email
  • In browserul dumneavoastra prin date tip "cookie", pe o perioada de maxim 6 luni: pagini vizitate
  • Prin terti (Google Analytics, Zopim etc.), pe perioada nedeterminata: informatii despre browser, locatie geografica, traseul navigarii prin site, informatii despre tranzactiile comerciale (exclusiv datele legate de plati online)

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Adga Concept S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site:

  • Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor si facturare.
  • Informatiile privitoare la navigarea in site, stocate in "cookie", pentru a oferi recomandari referitoare la produse, in baza paginilor vizitate anterior.
  • Informatiile statistice colectate prin terti pentru a imbunatati experienta utilizatorului, prin modificari aduse site-ului.

Adga Concept S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Drepturile dumneavoastra

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata firmei Adga Concept