6 pasi simpli pentru a ramane fericita.

6 pasi simpli pentru a ramane fericita.

De-a lungul vietii, mai mult sau mai putin, cei de langa noi vor incerca in numele iubirii sa ne schimbe ca persoane. Chiar daca acest sentiment este puternic si periculos, intotdeauna va depinde de noi cum ne vom continua viata.
Cine esti, cum esti si cum vrei sa fii depinde doar de tine si nimeni nu are dreptul sa iti spuna altceva sau sa te forteze sa faci lucruri care nu iti fac placere. Fericirea ta nu trebuie sacrificata, de aceea nu trebuie sa renunti la nimic pentru nimeni.

Orice femeie isi doreste sa aiba o viata implinita iar pentru a obtine asta nu trebuie sa faca compromisuri, in special pentru partenerul de viata.

- Daca ti-ai dorit intotdeauna ceva pentru tine, nu ar trebui sa te afli niciodata in postura de a alege intre un barbat si visurile tale. Intotdeauna este bine sa gasesti o cale de conciliere. Daca asa ceva nu poate exista intre voi, atunci gandeste-te serios la fericirea ta.

- Esti plinuta, nu iti face griji.

Nu te speria ca te-ar putea parasi pentru ca esti plinuta si in nici un caz nu recurge la diete extreme ca sa ii faci pe plac.Daca te iubeste, te iubeste asa cum esti iar daca doresti sa slabesti, nu o face pentru el.  Daca tot vrei sa o faci, fa-o cu cap, mese regulate slab caloric si exercitii fizice.

- Personalitatea ta este unica iar cel cu care iti petreci viata ar trebui sa te sustina si sa te respecte indiferent de orientarile tale. Daca cel care-ti sta alaturi doreste sa te schimbe in loc sa te sustina si sa te admire, ar trebui sa te gandesti serios la relatia ta, iti faci o mare defavoare daca continui.

- Poate ca la inceputul relatiei iti doresti sa petreceti cat mai mult timp impreuna, e ceva normal. Cu trecerea timpului iti vei da seama cat de importante sunt si restul persoanelor din viata ta, prietenii, familia, colegii. Daca te "obliga" sa iti neglijezi prietenii pentru a petrece mai mult timp cu tine, uita-l. Daca el se gandeste doar la fericiea lui, inseamna ca nu are ce cauta langa tine. Imparte-ti timpul pentru toata lumea si fa-l sa inteleaga ca ai nevoie de toti oamenii care te inconjoara in viata ta, nu doar de el. Prietenii, familia sunt cei care iti vor ramane intotdeauna aproape atunci cand relatia ta amoroasa se va destrama.

-Fii tu insati, cu bune cu rele. Daca nu sti sa gatesti fii mandra de asta iar daca sti demonstreaza. Nu iti ascunde calitatile doar ca sa il faci pe el fericit.

-Ramai naturala. Felul in care arati, felul in care te porti, in care te iubesti, fac din tine femeia perfecta. Daca cel de langa tine incerca sa te oblige sa schimbi modul in care te imbraci, in care te machiezi, in care te porti, sigur nu ai nevoie de el. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu