De 8 Martie merita sa se simta speciala – surprinde-o cu acest cadou!

De 8 Martie merita sa se simta speciala – surprinde-o cu acest cadou!

Pentru un barbat, poate parea destul de complicat sa surprinzi placut o femeie. Incearca sa nu ridici problema la grad de fatalitate si gandeste totul la rece. Daca te gandesti doar cateva minute, iti vei da seama ca o femeie nu are nevoie de cadouri extravagante si incredibil de scumpe ca sa se simta fericita. Lucrurile simple, detaliile care tie ti se pot parea banale, gesturile sincere valoreaza, de foarte multe ori, mai mult decat o bijuterie scumpa. 

De aceea, ne-am gandit sa-ti propunem un cadou ceva mai atipic pentru iubita sau sotia ta de 8 Martie. Ce-ai spune sa-i oferi o zi perfecta, presarata cu gesturi de care sigur isi va aduce aminte pentru totdeauna?

Incepeti ziua ca in filme


Stii cum se spune: daca te trezesti binedispus, vei avea o zi minunata, tocmai datorita starii tale de spirit. Ofera-i iubitei/sotiei tale o dimineata desprinsa parca din filmele de dragoste de Ziua Femeii! Pregateste-i un mic dejun apetisant si trezeste-o cu mirosul savuros al cafelei. Nu trebuie sa fii un masterchef ca sa o surprinzi. Un croissant, o salata de fructe si o ceasca de cafea sunt suficiente si sigur ii vor aduce un zambet foarte mare pe chip. 

O surpriza parfumata


Poate ca nu ti se pare o diferenta foarte mare intre a-i oferi un buchet de flori si a i-l trimite printr-un curier dar, crede-ne, anumite detalii conteaza mai mult decat ti-ai imagina. De 8 Martie, surprinde-o! Spune-i ca mergi pana in oras o ora, poate chiar doua. In acest timp, trimite-i florile preferate si, eventual, ciocolata cu care ii place intotdeauna sa se rasfete. Zambetul de pe chipul ei? De nepretuit! Vei observa singur cand vei ajunge acasa. 

Petreceti timp in locul vostru preferat


Restaurantul unde ati avut prima intalnire, parcul unde ati avut primul sarut, cafeneaua unde i-ai declarat prima data ca o iubesti – acestea sunt locuri speciale pentru voi. Continuati-va ziua intr-unul dintre aceste locuri si ajut-o sa-si reaminteasca sentimentele pe care le-a simtit odinioara. Femeile iubesc astfel de gesturi care tie ti se pot parea marunte. Aceste locuri poarta povestea voastra de dragoste, asa ca imbatati-va in mirosul ei de fiecare data cand aveti ocazia. 

Un final plin de romantism


Pregateste-i o cina romantica si ofera-i un cadou care sigur o va surprinde. Cumpara-i un set de lenjerie intima foarte sexy si transmite-i subtil cum iti doresti sa se termine aceasta zi minunata. Alege un model din dantela rosie sau neagra si descrie pasiunea dintre voi in termeni de dantela, transparenta si decupaje indraznete. Bucurati-va de o cina afrodisiaca, degustati vinul rosu preferat si ofera-i cadoul tau. Provoac-o sa imbrace noua lenjerie intima si dati startul unei nopti pline de pasiune si erotism. 

Fii convins ca surpriza ta o va incanta peste masura. De ce sa ii cumperi un cadou clasic? Ea merita sa aiba parte de un tratament special de 8 Martie, asa ca pune-ti imaginatia in aplicare si pune la cale o zi desprinsa din filele cartilor de dragoste.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu