A darui placere este cel mai frumos cadou

A darui placere este cel mai frumos cadou

Trebuie sa recunosc ca imi plac surprizele picante, mai ales pe acelea pe care le pregatesc barbatii din cand in cand. Acum a venit randul lui sa ma surprinda si sa ma rasfete ca si cand as fi fost o zeitate a placerilor la care se inchina zilnic. Cand mi-a spus ca in curand voi avea parte de o surpriza ca de inceput de primavara, m-am gandit la o seara romantica in doi, cu cina, trandafiri si lumanarele si la o partida de sex drept cireasa de pe tort. Asa ca m-am aranjat ca o femeie seducatoare ce sunt si m-am imbracat cu o lenjerie sexy de culoare neagra. 


Surpriza de la miezul noptii

Cadoul avea sa apara in miez de noapte, exact dupa cina romantica dintre noi doi, insa nu a fost nicidecum ce mi-am inchipuit eu. Savuram impreuna sticla de vin rosu pe care chiar el mi-a oferit-o cadou in timp ce am auzit cateva batai discrete in usa. Nu stiam cine vine la noi, mai ales ca ceasul era trecut de 12 noaptea. Desi stateam aproape dezbracata pe canapea, asa cum imi place de obicei, o femeie sexy si-a facut aparitia in fata mea. Am incercat sa imi acopar zonele intime pe repede inainte, insa iubitul meu mi-a soptit zambind: „Nu trebuie sa te feresti, stii ca am mai discutat despre asta! In noaptea asta tu esti in centrul atentiei, asa ca vreau sa te rasfat cu multe „martisoare”. Asta e surpriza mea pentru tine!“


Fantezie la puterea a treia

Am ramas extrem de surprinsa, caci nu ma asteptam ca el sa fi tinut minte toate fanteziile mele, mai ales pe aceea in care ma bucuram de placere cu o necunoscuta. Dupa cateva pahare de vin, iubitul meu s-a apropiat de mine pentru a-mi da curaj, m-a prins de mijloc si m-a sarutat intens. Domnisoara a venit langa noi si deodata am simtit cum doua maini catifelate imi mangaie trupul de sus pana jos. Trebuie sa recunosc ca se pricepea al naibii de bine, asa ca am lasat-o sa continue pana a ajuns intre picioarele mele. In scurt timp totul s-a transformat intr-un spectacol erotic special dedicat mie. 

Iubitul meu ne privea pe amandoi in timp ce ea imi saruta flamand sanii si abdomenul. Eram in culmea extazului, caci nu mai facusem niciodata asta. Mainile ei dansau pe trupul meu, sanii se inrosisera de la atatea saruturi iar eu simteam cum se scurge toata energia din mine. Dupa preludiul indelung cu domnisoara, partenerul meu m-a condus in dormitor, camera ce avea sa devina un sanctuar al placerilor interzise si nebunesti. 


Pe culmile freneziei 

Am incercat toate pozitiile preferate pana am inceput sa tremur de placere in timp ce ma penetra viguros. Ma tinea strans, iar miscarile lui rapide ma innebuneau. Gafaiam la unison intr-un scenariu provocator desprins din filme. Dupa o noapte intreaga de placere, m-am asezat epuizata langa el si singurul lucru pe care l-am mai auzit de la partenerul meu inainte sa adorm a fost: „O primavara frumoasa, draga mea!“

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu