Ce vrea un barbat de la tine? 5 recomandari pentru o partida de sex memorabila

Ce vrea un barbat de la tine? 5 recomandari pentru o partida de sex memorabila

Arata-i ca este special pentru tine si ca il poti cuprinde cu inima la fel de bine cum ii cuprinzi gatul cu bratele. Dezvaluie-i tainele feminitatii tale si da-i voie sa le exploreze minunandu-se de atingerile tale tandre. Saruta-l lung si, apoi, printr-o imbratisare sopteste-i ca il iubesti. Privindu-l in ochi reaminteste-i ca e cel potrivit pentru tine si ca, in sfarsit...

In sfarsit a venit momentul sa faceti sex!

"Dragostea este raspunsul, dar cat timp astepti raspunsul, sexul ridica niste intrebari foarte bune." - Woody Allen 

Cand vorbim despre sex si, mai ales, despre dorintele sexuale ale barbatului, raspunsurile nu sunt intotdeauna usor de aflat. 

Cu toate acestea, putem intui ca orice barbat asteapta sa-l faci sa simta cum trupul ii este cuprins de o vigoare electrizanta si cum pulsul ii accelereaza, iar sangele ii pulseaza in zona pubiana, simtindu-si neputincios contractiile penisului provocate de atingerile tale.

Atunci stii ca se apropie de starea de climax sau orgasm, iar daca te va invalui cu aceeasi pasiune inflacarata si in momentul final, amandoi veti simti ca intreg pamantul se cutremura de placere. Prin urmare, inseamna ca ati aplicat corect cel putin una dintre recomandarile de mai jos.


1. Sex spontan

Tocmai pentru ca nu poate fi planificat, sexul spontan este una dintre cele mai apreciate momente din viata ambilor parteneri. Locatiile noi, in special cele de vacanta, determina oamenii sa incerce lucruri noi, iar iesirea din rutina face ca sexul sa fie si mai placut. 

Pentru ca experienta sa va avantajeze si mai mult, nu uitati ca amandoi trebuie sa construiti acea tensiune de care veti vrea sa va eliberati, ulterior, in moduri spontane, neasteptate. 

Tensiunea sexuala se formeaza atunci cand nu este consumata imediat, atunci cand emotiile sunt intensificate. Cand iti sopteste ca te doreste cu o incredibila pofta si pasiune, inainte sa inceapa filmul la cinema, sau cand il saruti pasional dimineata, dar trebuie sa te grabesti ca sa nu intarzii la job.


2. Cand simti ca e momentul, preia tu initiativa

Poate ca uneori cautam sa facem asta in moduri si prin atingeri subtile. Dar nu uita ca un barbat vrea ca si tu sa initiezi apropierea si in anumite cazuri invitatia directa este in avantajul amandurora. 

In plus, ii poti arata cum te atingi spunandu-i ca faci asta gandindu-te la el, chiar si atunci cand nu sunteti impreuna. Increderea unei femei pe deplin conectate la sexualitatea sa il va excita foarte tare pe partener. 


3. Spune-i ca in seara asta nu trebuie sa faca nimic - Apoi faceti schimb de senzatii

Preludiul este foarte important pentru fiecare dintre voi ca sa va puteti explora impreuna zonele erogene ale trupurilor. Apoi, printr-o simpla atingere, lasa-l sa stie ca nu trebuie sa mai faca nimic. Cuvintele nu vor putea descrie starile pe care amandoi le veti experimenta in timpul unei partide de sex oral sau chiar de striptease!


4. Arata-i ce inseamna pentru tine sa te simti bine 

Exprima-ti cu glas tare placerea simtita. Sa nu crezi ca nu ii place sa te auda strigand! Sunetele din repertoriul gemetelor din dormitor produc entuziasmul pe care amandoi  doriti sa il consumati cu ferocitate, fie sub plapuma, fie cu lumina aprinsa. 


5. Permite-i sa iti descopere forma si liniile trupului

Lasa lumina aprinsa si ofera-i posibilitatea sa te descopere in toata splendoarea ta. Un barbat este atras de miscarile tale, iar in lipsa hainelor se va simti onorat sa iti arate cat de mult iti apreciaza sinceritatea si goliciunea trupului. 

In felul acesta, tu insati descoperi reactia sincera a masculinitatii sale, iar daca atingerile lui directe iti ofera prilejul sa te simti innebunita de placere, atunci nu vei regreta ca ati "uitat" lumina aprinsa. 


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu