Cum sa ii spui partenerului ce iti doresti in pat

Cum sa ii spui partenerului ce iti doresti in pat

Uneori poate fi destul de complicat sa vorbesti deschis cu partenerul tau despre sex si sa ii spui concret ce iti doresti in pat. Cu toate ca ai fantezii si iti doresti tot felul de picanterii, cum de altfel toata lumea are, de cele mai multe ori iti este destul de greu sa le verbalizezi din teama de a nu rani sentimentele celuilalt sau a nu cadea in penibil.

Asa cum tonul face muzica, este extrem de important modul in care reusesti sa transmiti mesajul. Cu siguranta ar fi minunat daca barbatii ar reusi sa inteleaga exact ceea ce isi doresc femeile in pat, nu? Totusi, chiar daca sunteti indragostiti si va completati de minune, partenerul nu va reusi niciodata sa iti citeasca gandurile si sa atinga exact punctele pe care ti le doresti. Chiar daca lucrurile merg de minune in patul vostru sau momentele pasionale au inceput sa isi piarda din farmec, mereu poate fi loc de mai bine. Comunicarea pe plan erotic este extrem de importanta daca va doriti experiente cu adevarat nemaipomenite. Asadar, iata cateva sugestii despre cum sa ii spui partenerului tau ce iti doresti in pat:

Relaxeaza-te

De multe ori, vina nu o are neaparat iubitul tau, ci mai degraba tu! Mai precis, gandurile care se invart in mintea ta nu te lasa sa te bucuri pe deplin de momentele pe care le petreceti in intimitate. Este esential sa te concentrezi pe acel moment si sa-ti eliberezi mintea de toate gandurile sau presiunile acumulate de-a lungul zilei. Ii poti sugera iubitului sa-ti faca un masaj de relaxare pentru alungarea stresului, iar sexul exceptional va veni de la sine.

Ofera-i semne discrete 


via GIPHY

Barbatilor le este destul de greu sa presupuna ce isi doresc partenerele lor in timpul partidei de amor. Pentru a-i usura incercarile de a intui ce iti place, cea mai eficienta metoda este sa il indrumi catre directia cea buna. Ii poti conduce mana acolo unde iti doresti sa fii atinsa, ii poti indruma capul spre zona intima si iti poti misca abdomenul astfel incat sa inteleaga unde iti doresti sa ajunga. Daca vrei sa fii mai precisa de atat, te poti atinge singura in locurile dorite in timp ce ochii iubitului tau vor urma traseul indicat de tine. 

Sustine-l in drumul spre placere

Primul pas pe care trebuie sa il faci in drumul spre marea placere si pentru a obtine ceea ce-ti doresti de la partenerul tau este sustinerea. Arata-i ca este perfect cum si unde te saruta si ca iti plac miscarile lui. Poti sa gemi si sa respiri sacadat, fara teama, sau il poti zgaria usor pe spate pentru a-ti exprima trairile interioare.

Incurajeaza-l si lauda-l 

Daca nu primesti exact ceea ce iti doresti din partea partenerului tau, incearca totusi sa fii atenta la aspectele pozitive. Nu il critica si arata-i aprecierea ta atunci cand are un record mai bun. Spune-i gingas ce trebuie sa faca pentru a te satisface si locurile in care iti place sa fii atinsa pentru a te simti in al noualea cer. 

Vorbeste-i deschis

Multe femei sunt discrete atunci cand vine vorba de a-si exprima fanteziile si dorintele sexuale. Daca te regasesti in aceasta categorie, incearca sa faci comunicarea distractiva si spune-i mai in gluma, mai in serios ceea ce iti doresti pentru a ajunge impreuna la un compromis. Cu siguranta va fi dispus sa iti indeplineasca dorintele atat timp cat si tu ii vei satisface fanteziile.

Sursa imagine: https://www.thetrentonline.com

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu