Iti doresti o relatie de prietenie cu beneficii? Iata ce trebuie sa stii

Iti doresti o relatie de prietenie cu beneficii? Iata ce trebuie sa stii

Pare foarte simplu sa te "combini" cu unul din prietenii tai sexy. Niciunul dintre voi nu este intr-o relatie, asa ca unde e problema? Cu toate acestea, o prietenie cu "beneficii" poate fi mai complicata decat pare la prima vedere. De aceea, inainte de a face acest aranjament, iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont:


Nu confunda prietenia cu "beneficii" cu "one night stand-ul".


Exista o diferenta mare intre cele doua. In cazul celei dintai, o prietenie cu beneficii inseamna ca va cunoasteti deja si ca puteti petrece timp si in afara relatiei sexuale, in timp ce a doua presupune doar o noapte fierbinte si atat! Cel mai bine este sa stabilesti acest lucru impreuna cu partenerul tau, inainte de a te avanta intr-o astfel de relatie.


Alege prietenul potrivit


Va trebui sa te gandesti bine la tipul de relatie pe care il vei avea odata ce incepeti sa faceti sex. Daca, pentru vreun motiv anume, va veti indeparta, este posibil sa iti pierzi un prieten si un confident pe masura. Este bine sa eviti anumiti "candidati", precum prietenul tau din copilarie, sau colegul de lucru de la alt departament. 


Protejeaza-te in dormitor


Prin definite, o prietenie cu "beneficii" inseamna ca este posibil sa intretineti relatii amoroase si cu alti parteneri. Din acest motiv, este deosebit de important sa va folositi de protectie in pat. De asemenea, nu trebuie sa fii timida in ceea ce priveste folosirea lenjeriilor sexy, a lubrifiantelor sau a jucariilor sexuale. Esti intr-o astfel de relatie tocmai pentru a te distra intr-un mod cat mai confortabil cu putinta.


Comunica eficient


Este necesar un grad ridicat de onestitate alaturi de partenerul tau. De aceea, este bine sa comunicati despre cum va simtiti dupa o partida reusita, dar si dupa una mai putin "fericita". Este bine sa mentineti acest nivel de onestitate si in pat, dar si in cazul in care unul dintre voi isi doreste o relatie de lunga durata cu o alta persoana.


Monitorizeaza cu atentie aspectul relatiei dintre voi


Mangaierile, imbratisarile si saruturile in public ar trebui evitate, daca iti doresti o astfel de relatie. Altfel, risti sa ajungi intr-o relatie romantica, care nu mai respecta aceleasi reguli. Daca doresti, poti seta cateva limite, cum ar fi sa nu va lasati periuta de dinti sau hainele unul la altul.


Nu te folosi de prietenul tau ca de un partener pentru orice ocazie


Chiar daca sunteti prieteni buni, va trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa il rogi sa te acompanieze la nunta unui prieten sau la o cina cu parintii tai. Iesirile in oras sunt una, dar daca iti incluzi partenerul in momentele intime din viata ta, relatia voastra poate lua o alta turnura.


Reevalueaza situatia daca unul dintre voi devine gelos


De regula, oamenii nu sunt gelosi daca nu investesc sentimente in acea persoana. In cazul in care nu suporti sa il vezi stand de vorba cu alte fete pe Facebook, va trebui sa i te adresezi, sau poate chiar sa pui capat acestei relatii. Este mai bine sa vorbesti despre ce simti la timp, pentru a evita sa ramai cu resentimente.


Aminteste-ti ca nu este vorba doar despre sex


Daca aceasta relatie este cu adevarat o prietenie cu "beneficii", este important sa mentii si partea de "prietenie" din relatia voastra, prin diverse activitati, hobby-uri sau alte lucruri care va leaga. Astfel, daca renuntati la sex, veti redeveni prieteni buni.


Fii atenta la felul in care evolueaza relatia voastra


Chiar daca, la inceput, nu ti-ai imaginat ca relatia voastra cu "beneficii" va functiona, este posibil ca, in timp, sa ajungeti chiar sa va indragostiti unul de celalalt. Acesta este momentul in care trebuie sa aveti o discutie despre viitorul relatiei voastre. In cazul in care sunteti amandoi tentati de o relatie cu drepturi depline, este perfect. Daca nu, poate este mai bine sa cauti acea conexiune care te face cu adevarat fericita!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu