O aventura sexy de Valentine’s Day

O aventura sexy de Valentine’s Day

Recunosc, ador sa fiu surprinsa in asternuturi de un barbat stapan pe situatie, care stie cum sa imi ridice pulsul inimii si sa ma faca sa vibrez din toate incheieturile, insa si mai mult imi place sa fiu eu cea care il ia prin surprindere atunci cand se asteapta mai putin. Ceea ce am si facut, chiar cu ocazia Valentine’s Day. Dar sa nu ma intelegi gresit! Nu sunt o femeie careia ii place sa iubeasca numai intr-o anumita zi din an, caci mereu gasesc ocazii in care arunc hainele de pe mine la intamplare si fac dragoste nebuneste pana la epuizare. Ei, despre aceste momente in doi e vorba, asa ca trebuie sa iti povestesc ce cadou i-am pregatit eu barbatului care ma tine treaza in fiecare noapte! 


Dedesubturi fierbinti 

Sa iti spun un secret: sunt o fire extrem de nebunatica atunci cand vine vorba de dragoste, asa ca m-am gandit sa ii fac o surpriza sexy barbatului cu care impart patul si fanteziile. Nu l-am asteptat acasa cu o masa bogata, mirosind toata a mancare, ci m-am imbracat in cea mai provocatoare lenjerie intima rosie cu portjartier pe care o am in budoarul meu, mi-am pus deasupra un palton negru si o pereche de cizme peste genunchi si am plecat cu masina direct la aeroport sa il astept. Muream de nerabdare sa il vad si parca deja ii simteam mainile plimbandu-se fara retinere pe trupul meu gol. 


Cea mai incitanta revedere 

Nu a trebuit sa il astept prea mult, caci si-a facut aparitia in doar cateva clipe de la venirea mea. Ne-am sarutat pasional, insa nu l-am lasat sa ma imbratiseze prea mult pentru a nu descoperi „surpriza“ pe care i-o pregatisem pe dedesubt. Ajunsi acasa, decorul l-a uluit. Instrumental de jazz sexy in surdina, petale de trandafiri ce aratau drumul spre dormitor si lumanarele ce ardeau la fel de puternic ca trupurile noastre. Era momentul perfect pentru streaptease-ul mult asteptat, asa ca mi-am aruncat neglijent paltonul si i-am dansat lasciv in brate. Buzele noastre parca se lipeau una de alta, iar imbratisarile deveneau din ce in ce mai puternice. Stiam ca ma vrea in pat, insa i-am propus sa mai gustam putin din preludiu si sa facem o baie cu spuma sa ne incalzim si mai tare. L-am lasat sa ma dezbrace usor de lenjeria din dantela rosie si sa bea sampania direct de pe abdomenul meu, asa cum ii place, dupa care ne-am relaxat impreuna in cada masandu-ne reciproc zonele cele mai aprinse. 


O noapte cu adevarat spumoasa

„Abia incepe“, i-am soptit la ureche in timp ce am iesit din cada si l-am lasat sa ma imbratiseze de la spate. Nici nu mai conta ca eram uzi, caci sangele fierbea pe dinauntru de la atat de multa dorinta. Si pentru ca stiu ce ii place, i-am dat ocazia sa isi faca de cap cu cateva capsuni proaspete si un tub de frisca. Le-a mancat cu pofta, direct de pe sanii mei, insa numai dupa ce s-a jucat indelung cu zona cea mai fierbinte a trupului meu, aceea fiind de fapt pentru el cea mai zemoasa capsuna pe care isi dorea sa o guste din plin. Din minut in minut sexul devenea si mai incitant, asa ca am decis sa prelungesc momentele de extaz cu cateva accesorii menite sa il scoata din minti. I-am pregatit o pereche de catuse cu care sa ma imobilizeze si un bici cu care sa ma atinga pentru a simti si mai tare placerea. Goala, cu o masca seducatoare ce imi acoperea privirea, m-am lasat prada pasiunii si l-am implorat sa faca ce vrea cu mine, atat timp cat o face bine si intens. Cu mainile legate de pat, m-a intors cu spatele, m-a aplecat usor si m-a patruns complet, miscandu-se in toate directiile. Ma tinea de mijloc si se lovea de mine cu putere ca si cand am fi fost amandoi in al noualea cer. Mi-as fi dorit sa imi ating clitorisul pana la orgasm, insa eram prizoniera lui, intr-o aventura obraznica si plina de gemete care a durat pana in zori...

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu