Sexploreaza pozitia 68 si descopera noi culmi ale placerii!

Sexploreaza pozitia 68 si descopera noi culmi ale placerii!

Pozitia 69 este, probabil, cea mai faimoasa pozitie sexuala in prezent. Daca inca n-ai incercat-o, aceasta presupune alinierea corpurilor celor doi parteneri astfel incat organele sexuale ale fiecaruia sa fie in dreptul fetei celuilalt (dupa cum indica si cifrele din denumire). Daca pozitia 69 presupune satisfactie reciproca, 68-ul asigura unuia dintre parteneri o experienta unica de placere orala. 


Aceasta pozitie acrobatica nu va oferi placere amandurora, insa este gandita ideal pentru a da atentie acelor zone erogene adesea uitate: anusul si testiculele. 


Asezarea partenerilor in pozitia 68


In timp ce pozitia 69 permite ambilor parteneri sa primeasca si sa daruiasca sex oral, 68-ul ofera toata placerea unui singur membru al cuplului. Asemanator pozitiei 69, unul dintre parteneri se va intinde pe spate, cu genunchii indoiti si talpile pe podea. Perechea i se va aseza usor pe piept, tot cu fata in sus, asezandu-si zona genitala exact in dreptul barbiei persoanei de dedesubt. Partenerul care ofera sex oral are acces la toate zonele pe care doreste sa le exploreze, in timp ce perechea sa se lasa pe spate si se bucura pe deplin de placerile aduse. 


Daca iubitul tau este deasupra, vei avea acces nu doar la penisul acestuia, dar si la testicule si anus, reusind sa-i oferi experienta suprema de blowjob.  


Lucruri pe care le-ati putea incerca in timpul unui 68


Cand tu esti deasupra, iubitul tau nu numai ca te va „devora” toata, dar va putea sa-si plimbe in voie mainile pe tot corpul tau, oferindu-ti senzatii unice. Daca vrei sa-l exciti chiar mai mult sau sa atingi culmile orgasmului, poti sa-ti masezi clitorisul in timp ce el iti ofera sex oral. In cazul in care partenerului tau ii place sa-si arate puterea si sa te domine in pat, atunci el va putea sa-si inchida picioarele in jurul gatului tau si sa te tina fix in timp ce iti ofera placere care te va face sa-ti incordezi pana si degetele de la picioare. 


Daca tu esti sub partenerul tau, vei avea pozitia perfecta pentru a linge, suge, mangaia si musca usor toate zonele pe care nu te concentrezi atunci cand ii oferi sex oral clasic. Va simti stimuli puternici din zona penisului, a testiculelor si a anusului de fiecare data cand te vei juca cu limba sau cu degetele pe la “bijuteriile” lui. 


Daca propui aceasta pozitie perfecta de sex oral, partenerul tau va fi impresionat de creativitatea si dorinta ta de a explora. Un 69 clasic ofera un singur joc sexual, insa aceasta variatie obscura iti pune la dispozitie o multime de variante pe care sa le incerci pentru a-ti duce partenerul pe culmile placerii. 


Desi suna cat se poate de apetisant, pozitia 68 este destul de dificila si poate fi greu de executat in unele situatii. Pentru a face lucrurile putin mai confortabile, partenerul de deasupra va trebui sa-si sustina partial greutatea corpului cu ajutorul coatelor sau antebratelor asezate pe podea. De asemenea, o perna de mici dimensiuni ar putea fi binevenita sub capul persoanei care sta pe podea, eliberand putin din tensiunea pe care o va simti in zona gatului si cefei dupa cateva minute de oferit placere orala. Daca vi se pare greu, dar vreti cu orice pret sa incercati, propune-i iubitului tau sa va asezati in pat, pe o parte, tocmai ca greutatea celui de deasupra sa nu apese pe corpul celui de dedesubt. 


Pozitia 69 este deja un clasic invaluit in satisfactie orala, insa 68-ul ofera mai multe posibilitati si cere un plus de pricepere. Astfel, este fantezia sexuala pe care ai asteptat-o pentru a depasi cu mult placerile monotone ale lui Grey.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu