7 modalitati de a slabi, fara efort.

7 modalitati de a slabi, fara efort.

Caloriile au fost intotdeauna o problema pentru noi. Cu minus e bine, in schimb, pe plus, avem o problema. 

Peste tot se recomanda sa facem cel putin jumatate de ora miscare pentru a le arde. Consumul de apa este de asemenea si el indicat. Insa, cel mai important lucru pentru a scapa de calorii este sa limitezi consumul lor.

Totusi e bine de stiut ca atunci cand ai programul incarcat la serviciu sau lipsa timpului liber nu iti permite sa treci pe sala, sunt cateva trucuri prin care poti scapa de surplusul de calorii fara prea mult efort. 

Odihna.

Este dovedit stiintific ca cel putin 8 ore de somn sunt benefice organismului din multe puncte de vedere. Arderea grasimilor este unul dintre ele.

Activitatile zilnice.

Mersul pe jos este indicat daca vrei sa arzi cat mai repede caloriile din corp, iar mersul repede pe jos, grabeste acest proces. Daca ascensorul nu functioneaza ar trebui sa te bucure, fa din urcatul pe scari o placere si un obicei.

Afla ca si atunci cand ai ajuns acasa, inca mai poti face miscare si poti fi si satisfacuta in acelasi timp. Si da, o partida de sex arde multe calorii. Iti recomandam noi o lenjerie sexy pentru o "satisfactie garantata".
Ce voiam sa iti spunem este ca si spalatul vaselor sau aspiratul prafului sunt cateva din activitatile care te ajuta sa arzi calorii. :))

Seriale Tv & Seriale online.

Suntem in era serialelor. Fie ca le urmarim online sau in fata televizorului, starea vegetativa, nu ne face bine. Cu cat stai mai mult timp nemiscata in afara timpului cand te odihnesti, consumi mult mai putine calorii.

Socializarea. 

Socializarea este buna si binevenita. Stim ca Facebook, Twitter si Instagram iti mananca o buna parte din timp, dar decat sa dai like la pozele prietenilor care ies si practica escaladari, paintball sau alte sporturi care le solicita organsimul, mai bine ai iesi si tu cu ei. Cateva ore de agitatie iti pot priva corpul, fara probleme de 300-400 de calorii.

Utilul si placutul.

Suntem sigure ca ai ras intotdeauna de colegi sau prieteni care atunci cand acestia vorbesc la telefon se plimba pe distante considerabile in camera sau pe culoare. Fa-ti un obicei de a practica si tu acest "sport". Statul in picioare arde cu 40% mai multe calorii decat reversul.

Rasul.

Rasul este cea mai buna terapie. Cu cat esti mai amuzata de anumite lucruri cu atat caloriile te parasesc mai repede. Incearca sa razi cu pofta in orice ocazie. Rasul este extrem de benefic pentru organism.

Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese.

Acest vechi proverb, posibil cu origini autohtone, suntem siguri ca l-ai auzit de foarte multe ori. Daca te-ai intrebat vreodata daca este si adevarat, afla ca, da! Intr-adevar pauzele sunt bine venite chiar daca nu sunt chiar atat de dese cum ne-am dori. Totusi, la fiecare ora, o pauza de 5 minute pentru a-ti relaxa corpul, te face sa fii mult mai atenta si productiva. 

Daca vrei sa slabesti in timp ce mananci iti recomandam doua lucruri. Primul ar fi sa mesteci cat mai bine mancarea pe care o inghiti. Cand mesteci mai bine, organismul tau va digera mult mai repede mancarea. Al doilea lucru de care trebuie sa tii cont este mancarea picanta. Cu cat este mai picanta mancarea, cu atat metabolismul tau va creste, ceea ce inseamna ca vei arde mai multe calorii. Ai liber la condimente, dar nu abuza.
 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu