Bodystocking-ul. Mereu la moda.

Bodystocking-ul. Mereu la moda.

Daca ar putea vorbi, garderoba unei femei ar spune multe povesti. Incercand sa descoperim ce se afla in ea trecem farasa vrem prin fiecare etapa a vietii unde gasim fel si fel de rochii, fuste, bluze, pulovere dar cele mai des intalnite articole vetimentare trebuie sa recunoastem si in acelasi timp si cele mai iubite, sunt pantofii. Nu conteaza de cati ani sunt acolo, conteaza ca au fost alaturi de tine intr-un moment al vietii. Pantofii de nunta, sau primii tai pantofi cu toc stileto, chiar, si primii tai pantofi cumparati din primul salariu mai sunt inca acolo. Important e ca fiecare pereche reprezinta ceva. Inaintam printre rafturi si gasim rochii, aceasi poveste, rochia, in care ti-ai facut primul majorat, rochia primei tale seri romantice, toate sunt acolo. Toate momentele vietii tale inghesuite intr-un dressing.

Iti este greu sa te desparti de ele si de fiecare data cand incerci sa faci curat nu reusesti sa arunci decat cateva bluze care s-au decolorat, sau doua, trei, fuste ce nu te mai incap. Inaintezi in varsta, gusturile si stilul se schimba, vrei mai multe si astfel apar lucruri noi in garderoba ta, lucruri care pana atunci poate nu le-ai dat atentie cand le vedeai pe rafturi sau poate ca stilul tau de viata nu era compatibil cu ele. Dar simti ca vrei si altceva, vrei sa simti si sa stii si tu cum e cand esti adorata, sa simti acele momente din filmele romantice cand sotul isi asteapta sotia cu cina pusa si apoi sotia merge si se schimba in lenjerie intima, si apoi cad unul in brate celuilalt intr-o stare euforica.


De ce nu!

Merita sa fac asta pentru mine, iti spui incet in gand. Incepi sa cauti prin casa, si iti dai seama, ca ai in sertar doar cateva perechi de chilotei sexy, un corset primit cadou si pe care s-a pus praful, cateva dresuri mai excentrice si te intrebi daca sunt de ajuns. Afla ca nu. In lenjeria intima sexy trebuie sa investesti cat de des poti, pentru ca ea este arma ta secreta. Nu spune nimeni ca trebuie sa tii pasul cu designeri, dar iti recomandam diversitatea. Cat mai multe modele sunt binevenite. Nu face greseala de a folosi aceasi lenjerie la nesfarsit pentru ca rezultatele nu vor fii mereu pe  masura. Orienteaza-te catre piesele de lenjerie sexy care te pun in valoare, care iti ascund defectele si care te fac sa te simti confortabil purtandu-le.

Incerca bodystocking-ul.

Aceste piese de lenjerie intima confectionate din material elastic si care se muleaza pe corp poate satisface majoritatea nevoilor tale. Bodystocking- ul scoate in evidenta formele corpului, acopera micile imperfectiuni si poate fi usor accesorizat cu o pereche de pantofi cu toc pentru efectul de alungire a picioarelor. Gama de produse si modele este variata, la fel si paleta coloristica. De la cele cu decupaje si elemente florale si dungi, cu maneci sau fara si pana la cele cu bretele, bodystocking-urile sunt si vor ramane un "must have" pentru orice doamna care vrea sa incinga atmosfera in dormitor. Paleta coloristica este cea clasica, care nu se demodeaza niciodata, cand vine vorba de lenjerie intima. Culorile deja consacrate pot fi alese in functie de personalitate.  Negru-caracter puternic si ambitios. Rosu- pasiune si senzualitate. Roz-inocenta. Alb- puritate.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu