Ce ce te imbraci la o nunta?

Ce ce te imbraci la o nunta?

Cred ca de foarte multe ori v-ati intrebat ce rochie sa purtati la o nunta, cum sa straluciti fara sa iesiti prea mult in evidenta, sa fiti la limita dintre sexy si vulgaritate, sa atrageti toate privirile dar sa nu faceti concurenta miresei.

Alegerea unei tinute pentru aceasta seara speciala tine doar de stilul personal, nu incercati sa va incarcati imaginea mai mult decat trebuie, veti fii perceputa de catre ceilalti  ca o persoana care incerca cu disperare sa iasa in evidenta. Un gram de discretie si un strop de eleganta nu a facut rau nimanui.
Totusi, trebuie sa stiti ca exista cateva reguli care va vor usura deciziile privitoare la vestimentatie.


Perspectiva serii

Inainte de toate citeste bine invitatia iar apoi poti incepe planificarea tinutei. Invitatia iti ofera multe indicii legate de vestimentatie, aceasta iti prezinta  locatia in care va avea loc petrecerea, ora sau daca este stabilit, un anumit cod vestimentar (dress code) 

Al doilea lucru important de care trebuie sa tii cont este cel legat de persoanele cu care te vei intalni la nunta. Te poti intalni acolo cu seful tau sau poate chiar cu niste matusi sau niste prietene mai invidioase sau de ce nu chiar si cu barbatul visurilor tale. Intreaba-te apoi daca ai vrea sa fii vazuta de catre acele persoane in rochia pe care ti-ai ales-o.


Nu atrage atentia celor din jur

Indiferent de cat de fabulos arati, nu este cazul sa iti pui in evidenta toate atuurile. Esti invitata la o nunta unde toate privirile trebuie sa fie indreptate doar catre mireasa si nu spre altcineva. Iti poti pune in evidenta una din partile corpului care te avantajeaza, dar atat. Pastreaza o tinuta decenta, limitata, nu arata prea mult. Daca nu rezisti tentatie de a iesi in evidenta, incerca totusi sa o faci intr-un mod cat mai elegant. Profita de un detaliu sexy cum ar fi un un decolteu adanc, o rochie cu spatele decoltat, un tiv mai scurt, dar nicidata combinate. Tinuta ta trebuie sa fie remarcata iar cea a miresei admirata.


Nu purta rochie alba la nunta

Singura rochie alba din incapere este cea a miresei. Atunci cand iti alegi tinuta trebui sa tii cont de acesta regula doar daca nu exista un dress code impus de catre mireasa, dar aceste cazuri sunt foarte rare si vor fii specificate pe invitatie. Asa ca daca ai o rochie alba pe care o iubesti si vrei cu disperare sa o porti, las-o acasa si iesi cu ea la o alta petrecere.


Completeaza-ti tinuta cu eleganta

O pereche de pantofi stiletto, un colier spectaculos sau o pereche de cercei unici, sunt singurele accesorii demne de luat in seama. Mare grija insa, sa nu va incarcati tinuta prea mult.


Eleganta vine intotdeauna din interior

Ai grija ce lenjerie intima alegi pentru tinuta ta, daca  porti o rochie fara spate sau cu un decolteu adanc, atunci ai nevoie de o lenjerie sexy potrivita. Poti gasi exact ceea ce cauti in categoria speciala creata pe siteul nostru sau printr-un simplu click .

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu