Ce isi doresc barbatii?

Ce isi doresc barbatii?

Te-ai gandit vreodata la ceea ce isi doreste sotul tau si ce cauta el la tine? Daca crezi ca stii raspunsul la aceasta intrebare noi, te contrazicem. 

Stim ca te-ai gandit doar la lucrurile esentiale, dar pe langa toate acestea exista o multime de alte lucruri considerate lipsite de valoare si care in schimb sunt foarte importante.

Iata care sunt acestea in opinia barbatiilor:

Barbatii iubesc blandetea feminina si o cauta cu  disperare. 

Aceasta trasatura de caracter a femei, impreuna cu momentele de tandrete si vorbele dulci ii vor capta atentia. Profita de aceste sentimente si vei putea face cu el si din el tot ce iti doresti. Pe scurt, vrei sa ai un sot ca-n povesti, renunta la reprosuri si observatii si trateaza situatia cu inteligenta.

Gospodina sau Masterchef

Se spune din batrani ca "un caine nu va pleca niciodata din fata macelariei". Fii o bucatareasa grozava in momentele cheie ale relatiei si astfel vei reusi sa il tii langa tine toata viata. Ce sa faci, barbatii iubesc sa manance si implicit adora femeile gospodine. Joaca cartea bucatariei in favoarea ta si pregateste-i  din cand in cand o cina romantica cu mancarea preferata. Succesul este garantat. Cum ar fi sa vina acasa si sa te gaseasca imbracata in lenjerie sexy in timp ce gatesti

Barbatii isi doresc o sotie caruia sa nu ii fie teama sa iasa in public fara machiaj.

Nu cred ca exista barbat in lumea asta, care sa nu aprecieze frumusetea naturala a unei femei. Asa ca doamnelor tineti minte; nu trebuie neaparat sa aveti fata acoperita cu straturi intregi de machiaj pentru a fi atragatoare, barbati urasc asta. Simplul fapt ca aveti curajul de a aparea nemachiata in public, il va face intotdeauna sa se simta in prezenta ta, relaxat. Arata-i ca ai incredere in tine si in sex-appeal-ul tau.

Arata-mi dragostea ta!

Nu te bloca pe ideea ca sotului tau nu-i place ca tu sa-i arati dragostea. Iti spunem noi, tanjeste sa fie tinut de mana, sa fie imbratisat sau sarutat pe obraz. Exprima-ti dragostea si nu te gandi ca ai putea sa il deranjezi.

Critica nu e sanatoasa.

Inceteaza sa ii mai aduci critici sau observatii pentru ca acestea il deranjeaza foarte mult. Fii mai vioaie si imbratiseaza-i ideile cu entuziasm chiar daca nu sunt intotdeauna cele mai bune, il poti corecta dupa. Evita gelozia in exces si nu incerca sa sufoci relatia.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu