Jos textila! Ce lenjerie de dama sa porti vara

Jos textila! Ce lenjerie de dama sa porti vara

„Jos textila!” spune o vorba care incita si starneste fantezii sau, dimpotriva, poate fi doar un sfat nevinovat pentru zilele caniculare ce se apropie. Indiferent ca aplici acest dicton pentru o zi de vara cu temperaturi ridicate, simtind nevoia sa porti cat mai putine haine pe tine, mai transparente si usoare, sau te pregatesti pentru o noapte fierbinte alaturi de partenerul tau, lenjeria de dama este esentiala pe timpul verii. 


In primul rand, o lenjerie de dama de calitate potrivita pentru acest sezon trebuie sa fie lejera, confectionata din materiale respirabile si, in acelasi timp, sa arate bine. Ce inseamna „sa arate bine”? Adica sa fie senzuala. De ce? Spre exemplu, daca porti un top transparent sau o pereche de pantaloni albi specifici verii prin care se poate distinge forma chilotului, ai nevoie cu siguranta de o lenjerie de dama fina care sa te puna intr-o lumina cat mai atragatoare. Iar daca ai in plan sa incingi atmosfera in dormitor sau chiar pe plaja, intr-o noapte petrecuta cu iubitul tau la malul marii, trebuie sa porti o lenjerie de dama cu adevarat sexy si diafana, pentru orice eventualitate…


Asadar, fii ispita acestei veri purtand lenjerie de dama senzuala in orice situatie, potrivita atat din punct de vedere al designului, cat si al confortului! Iata care sunt cele mai indicate piese:

- sutiene realizate din dantela;

- sutiene cu barete sofisticate, pe care sa le poti lasa la vedere prin bluzele transparente de vara, atragand privirile barbatilor;

- chiloti realizati din materiale cat mai subtiri, care lasa pielea sa respire, fara a transpira;

- chiloti tanga cu barete foarte fine si decupaje indraznete;

- lenjerie de dama de tip chemise sau babydoll din materiale vaporoase, precum voal fin sau dantela.


In ceea ce priveste nuanta lenjeriei de dama pentru vara, albul este cu siguranta cel mai potrivit, in contrast cu pielea bronzata. De asemenea, clasicul negru sau incitantul rosu pot fi variante senzuale cu care n-ai cum sa dai gres. Iata ce iti recomandam sa incerci de pe site-ul nostru, in materie de lenjerie de dama numai buna in sezonul estival:


Setul Afesie

Cu un croi foarte indraznet, barete amplasate strategic care iti vor contura o silueta armonioasa si realizata din voal fin, aceasta lenjerie de dama este exact ce ai nevoie intr-o zi calduroasa de vara! Datorita materialului extrem de vaporos, nici nu vei simti ca porti lenjerie intima, ci vei avea senzatia unei mangaieri suave a pielii si a simturilor ce va combate zilele caniculare. 




Setul Intensa

Purtand acest set compus din doua piese de lenjerie de dama foarte confortabile, fara a se vedea inestetic pe sub hainele vaporoase de vara, temperaturile ridicate nu vor mai fi o problema pentru tine! Astfel, te vei simti in largul tau chiar si la 40 de grade, gratie dantelei fine din care este confectionat setul. In plus, baretele ce completeaza designul sutienului si al chilotilor iti ofera un plus de senzualitate pentru momentele in care renunti la hainele de pe tine, incingand simturile partenerului, in ton cu vremea de afara.




Lovia Babydoll Red

Daca pleci cu iubitul tau in vacanta la mare, ispiteste-l in fiecare noapte petrecuta in camera de hotel purtand o lenjerie de dama babydoll de culoare rosie, in locul unei pijamale obisnuite. Etaleaza-ti calitatile fizice fara inhibitii si petrece o vara fierbinte! 



Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu