Cu ce costume de baie am de gand sa il cuceresc pe Poseidon vara asta

Cu ce costume de baie am de gand sa il cuceresc pe Poseidon vara asta

Noi, femeile, am putea avea intreaga lume la picioare daca ne-am propune zilnic sa fim mai sexy si mai ispititoare. Doamnelor, nici nu stiti cata putere de seductie se ascunde in spatele trupurilor noastre delicate si, de cele mai multe ori, cuprinse de naivitate! Tocmai din acest motiv, pentru vara care sta sa inceapa, mi-am propus sa iau cu mine in bagaj cele mai "fierbinti" costume de baie cu care sa ii sucesc mintile lui Poseidon. Aceasta zeitate de barbat ma asteapta cu nerabdare pe o plaja pustie, un loc pe care natura parca l-a creat special pentru noi si in care ne vom savura unul pe altul de dimineata pana la apus. Insa pana sa ajung sa gust din nectarul zeilor ca o adevarata Amfitrita, trebuie sa cobor cu picioarele pe nisip si sa pregatesc un intreg arsenal de seductie pentru vacanta fara sfarsit.


Si pentru ca se anunta o vara cu adevarat incendiara, designerii din toata lumea nu s-au lasat mai prejos si au creat colectii de costume de baie menite sa iti taie rasuflarea. Culori vibrante, bretele si snururi incitante, decupaje indraznete, pe scurt costume de baie care iti dezleaga imaginatia si te fac sa devii dependenta cat ai spune "plaja". 


Dupa cautari nesfarsite care au trecut testul rabdarii, iata ce am ales eu! 


Voluptati de sirena


Trebuie sa recunosc ca imi place sa fiu sexy in orice ipostaza, cu atat mai mult cand vine vorba de costume de baie. Imagineaza-ti ca aceste piese care ne "mangaie" delicat pielea ciocolatie reprezinta lenjeria intima pe care am purta-o nestingherit in vazul lumii daca societatea ar permite. Si totusi, mie imi plac legile nescrise, asa ca am de gand sa fiu mai provocatoare ca oricand si sa imbrac acele costume de baie menite sa ii innoade simturile. 


Senzualitate la superlativ


In zilele in care vreau sa ma simt mai ceva ca o regina a nisipului, aleg sa port un deux-pieces senzual, care lasa la vedere adevaratele "bijuterii" ale unei femei. Aceste costume de baie sculpteaza silueta perfect si au fost facute special pentru femeile provocatoare, care stiu sa isi puna in evidenta atuurile de femme fatale. Eu aleg intotdeauna rosu, o culoare pasionala si foarte sexy, care il va face pe iubitul meu sa fie si mai inflacarat. Desigur, avem marea la dispozitie pentru a ne racori impreuna, dar de ce ne-am grabi spre valurile spumoase cand am putea sa aprindem si mai tare scanteia pe nisip? 


Delicios de sexy 


Cateodata, imi place sa fiu dulce si efervescenta ca o margarita cu gheata pe care o savurezi la umbra palmierilor. Asa ca ma imbrac in costume de baie cat mai colorate, care stimuleaza apetitul barbatilor si ii fac sa isi piarda ratiunea de la atat de mult...zahar. In mintea lor, ei ma vad ca pe o acadea numai buna de savurat in valurile marii la fel de agitate ca simturile lor. 


Asadar, ori de cate ori te indoiesti de senzualitatea ta, aminteste-ti ca femeile au fost facute pentru a domina aceasta lume nebuna a barbatilor. Si cum o putem stapani mai bine daca nu prin farmecul nostru aparte pe care il avem in sange? Propun sa ne dezbracam mai des de inhibitii si prejudecati si sa fim ce ne-a fost dat sa fim: zeitele seductiei supreme! 


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu