Cum sa achizitionezi o lenjerie de mireasa deosebita pentru nunta ta

Cum sa achizitionezi o lenjerie de mireasa deosebita pentru nunta ta

Ziua cea mare se apropie cu pasi repezi? Ai de facut o multime de lucruri, iar timpul pare ca iti este cel mai mare inamic. Una dintre cele mai importante alegeri pe care le ai de facut este ceea ce vei purta in ziua nuntii. Si poate chiar la fel de important este ce lenjerie de mireasa vei alege. Piesele de lenjerie intima sunt tot mai accesibile in ultimul timp, insa o lenjerie de mireasa cu adevarat spectaculoasa, in care sa te simti precum o printesa, poate fi ceva mai greu de descoperit.

Ziua nuntii este una dintre cele mai importante momente din viata ta. Nici nu este de mirare ca fiecare detaliu are o mare insemnatate, iar alegerile pe care le ai de facut iti par de-a dreptul dificile. Desigur, este o zi dedicata dragostei, cand rude si prieteni dragi va vor fi martori ai legamantului. Dar sa fim cinstiti: trebuie sa te imbraci fantastic si sa-i impresionezi pe toti. Asadar, incepe cu o lenjerie de mireasa foarte sexy, care sa-ti ofere incredere si acel je ne sais quois de care ai nevoie. 

Iata cateva modele de lenjerie pentru mirese care te vor surprinde in cel mai placut mod:


Jollie Set

Aceasta lenjerie pentru mirese incredibil de sexy va starni interesul iubitului tau si va aprinde scantei intre voi in noaptea nuntii. Materialul fin din care este confectionat iti va pune in evidenta trupul, iar sotul tau va fi mai mult decat incantat sa te descopere. Sutienul iti va contura perfect sanii, iar chilotul cu portjartier este exact ceea ce trebuie pentru a completa peisajul. Voaleta va face diferenta si va da tonul unui joc erotic, asa cum va doriti. 


                                                                                                       


Lenjerie intima Roby chemise

Aceasta lenjerie de mireasa incredibil de incitanta este formata din chemise si chilot tanga, confectionate din voal fin si dantela de calitate superioara. Odata ce vei imbraca acest set sexy, vei capata incredere in propriile forte, iar alesul inimii tale se va simti cel mai norocos barbat de pe Pamant.


                                                                                                       


Kaylee Chemise

Poarta cu incredere setul de lenjerie Kaylee si vei fi cea mai seducatoare si senzuala mireasa. Aceasta lenjerie sexy va fi arma ta secreta, iar iubitul tau va fi profund impresionat inca din noaptea nuntii. Lasa-te purtata de val si indrazneste sa porti lenjeria de mireasa Kaylee pentru o noapte de neuitat.


                                                                                                       


Afesie white Set

Iti doresti o lenjerie de mireasa extrem de senzuala? Atunci alege setul Afesie si da frau liber imaginatiei! Albul inseamna puritate – lasa-te purtata de valurile seductiei si te vei simti in bratele iubitului tau precum un inger cazut din cer. Arata-i cine esti cu adevarat si urcati pe culmile placerii in cea mai importanta noapte!


                                                                                                       


Lenjerie sexy Danae body

Imbraca body-ul Danae si vei reusi sa-i aprinzi partenerului tau chiar si cele mai incitante ganduri. Aceasta lenjerie de mireasa realizata din voal fin cu detalii din dantela iti va sustine sanii si ii va prezenta in toata splendoarea lor. Chilotul cu decupaj inghinal nu mai lasa loc de interpretari - sotul tau se va bucura de un peisaj incredibil de sexy, de neuitat.


                                                                                                       

Aceste piese de lenjerie pentru mirese sunt perfecte pentru ziua sau noaptea nuntii, insa le poti purta cu incredere si dupa ziua cea mare. Astfel, te vei simti speciala de fiecare data cand le vei imbraca.

Lenjeria intima trebuie sa fie selectata in functie de doua criterii foarte importante. Ea trebuie sa fie comoda, dar sa complimenteze croiala rochiei de mireasa. Pentru un efect senzational, alege o lenjerie de mireasa care sa ofere confort, sustinere si lejeritate in miscare. 

Sedu-l, uimeste-l si transforma prima noapte de casnicie in cea mai memorabila noapte din viata de cuplu.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu