Cum iti ingrijesti costumul de baie.

Cum iti ingrijesti costumul de baie.

Daca esti o fashionista convinsa, pentru tine sezonul de vara reprezinta schimbarea gardorebei de plaja, mai exact, achizitionarea unor costume de baie in tendinte, care sa se potriveasca siluetei tale si care te fac sa te simti increzatoare.

Ca orice articol de imbracaminte si costumul de baie are nevoie de o ingrijire speciala pentru a-i conferi o perioada mai lunga de rezistenta in ce priveste coloristica si integritatea.

Iata cum trebuie sa te ingrijesti de costumul tau de baie;

- Inainte de a-l purta pentru prima oara, se recomanda clatirea acestuia in apa calduta.

- Daca porti pentru prima oara acel costum de baie, iti recomandam sa ai pielea cat se poate de curata. Nu aplica pe corp creme, uleiuri, autobronzante, acestea nu fac decat sa pateze costumul de baie facand mult mai grea curatarea acestuia.

- Nu spala costumul de baie in masina de spalat decat daca il introduci intr-un saculet special pentru lenjerie. Fiind un articol vestimentar de mici dimensiuni iti recomandam sa il speli manual cu un detergent neutru.

- Costumul de baie trebuie spalat dupa fiecare purtare.

- Nu lasa costumul de baie la uscat in soare. Il poti intinde pe un prosop si aseza la umbra, expunerea prelungita la soare va decolora materialul.

- Depoziteaza costumul de baie in locuri aerisite, evita depozitarea in pungi de plastic deaorece se creaza efectul de sera, ce provoaca deteriorarea texturii.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu