Cum sa pui la cale o sesiune de striptease pentru iubitul tau

Cum sa pui la cale o sesiune de striptease pentru iubitul tau

Secretul unei sesiuni reusite de striptease se regaseste chiar in numele acestuia. "Tease" inseamna, in limba engleza, a tachina, a provoca, iar acest lucru ii infierbanta pe majoritatea barbatilor: Nu este atat de excitant actul de a privi pe cineva care se dezbraca, cat este faptul ca nu ii poti atinge corpul. Altfel spus, barbatii vor sa guste din fructul interzis, iar tu trebuie sa ai grija sa nu le oferi accesul pana cand nu ajungi in punctul culminant al spectacolului senzual. Iata ce trebuie sa stii, pentru a-i oferi iubitului tau clipe de neuitat.


De unde sa incepi?


Planuieste in avans totul - Cumpara-ti o lenjerie sexy (portjartierul este un must-have), lumanari si orice altceva care stii ca il excita pe partenerul tau de viata, si roaga-l sa te astepte in camera pe care ai pregatit-o. Suspansul il va excita, iar aparitia ta in prag va fi cu adevarat surprinzatoare!


*pont - Inainte de a incepe dansul, fa cateva exercitii de incalzire (nu de fata cu el, bineinteles). Astfel, diminuezi riscul unei intinderi nedorite, mai ales in acele momente fierbinti.


Poarta o lenjerie sexy, dar confortabila - Chiar daca este vorba doar de o chemise sau de un babydoll, daca te face sa te simti increzatoare, vei fi mult mai sexy. 


*pont - O camasa de serviciu (poate chiar din sertarul lui) si o cravata, care mascheaza partial lenjeria sexy, este o combinatie perfecta pentru striptease. Incepe prin a da jos cravata, iar daca vrei ii poti lega mainile cu ea. Apoi descheie-ti camasa, intr-un stil provocator, lasandu-l sa vada doar cate o portiune dintr-un umar, inainte de a o da jos.


Alege muzica potrivita - Nu vei putea face striptease pe muzica rap, oricat de mult te-ai stradui. In schimb, opteaza pentru muzica rock provocatoare, sau melodii pop cu ritm, precum Pony de la Ginuwine sau Naughty Girl de la Beyoncé.


Probabil ca nu ai o bara de striptease acasa, dar nu trebuie sa-ti faci griji, nu este o piesa de mobilier foarte intalnita. Cu toate acestea, trebuie sa iti tii cumva balansul, de aceea pragul unei usi poate fi perfect, sau, daca preferi, te poti ajuta de un scaun cu spatar, cu care poti imblanzi "leul" inainte de actul final.


Pretinde ca esti altcineva - Daca esti prea constienta de dansul in sine, sau nu ai curajul necesar pentru un striptease, poti oricand pretinde ca esti altcineva. Pune-ti o peruca si foloseste un costum sexy, de asistenta sau de scolarita. Un machiaj provocator te va ajuta in acest caz foarte mult.


*pont - Nu uita de recuzita: Daca esti o asistenta, foloseste un stetoscop, iar daca esti o dominatrix, nu uita de un bici sau de o cravasa.


Nu te grabi - Este un dans al seductiei, nu o seara de zbantuiala la discoteca. Scopul tau este sa iti ademenesti partenerul, seducandu-l si starnindu-i poftele. Misca-ti incet trupul, cu miscari alunecatoare, si nu uita sa iti folosesti soldurile. Daca nu esti cea mai buna dansatoare, atunci incearca miscari in forma cifrei "8", balansandu-te incet, in timp ce iti indoi picioarele de la genunchi. Aceasta miscare i se va parea super-sexy, deoarece ii demonstreaza ca stii ce sa faci in pat.


Da jos cate un articol pe rand - Incepe prin a renunta la cele mai putin importante accesorii, precum manusile sau dresurile. Daca dansezi pe tocuri, scoate-le doar la final, chiar si dupa ce ai scapat de restul lenjeriei.


*pont - Daca nu stii ce sa faci cu parul, il poti prinde intr-un coc cu ajutorul unui creion, urmand ca in timpul dansului sa il poti elibera, intr-un mod cat mai provocator cu putinta.


Dezbraca-l incet - Ultima parte a dansului este aceea in care tu il dezbraci pe el, fara a-l lasa sa te atinga. Atata-l cu corpul tau, mangaie-l pe obraz sau plimba-ti unghiile pe pieptul lui gol. Acest lucru il va innebuni de placere, insa orice faci, nu-l lasa sa te atinga!


Nu uita ca tot scopul unui striptease este sa il faci sa isi doreasca ce nu poate avea inca. Bineinteles, in final va primi totusi acest lucru, dar pana atunci trebuie sa fie innebunit de dorinta arzatoare de a te avea. In fond, despre asta e vorba intr-o relatie pasionala!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu