Cum starnesti imaginatia partenerului in functie de varsta?

Cum starnesti imaginatia partenerului in functie de varsta?

La fiecare varsta sexul este tot mai diferit, iar barbatii cauta frecvent motive de confirmare a masculinitatii. Totusi, chiar daca interesul pentru sex scade treptat, odata cu varsta, in ceea ce priveste nivelul satisfactiei sexuale, nu putem consemna diferente foarte mari. Apetitul sexual este influentat de o multime de factori, iar daca de-a lungul timpului in cazul femeilor sunt inregistrate schimbari, in cazul barbatilor libidoul pare sa fie constant.


La 20 de ani, barbatii sunt ingrijorati de marime si ejaculare precoce, au vise erotice si isi doresc sa faca sex in mod repetat, oriunde si cu oricine.


La 30 de ani, majoritatea barbatilor ating apogeul sexual, iar actul in sine are o calitate foarte buna. Este varsta la care experienta sexuala acumulata isi spune cuvantul si dorinta de a oferi partenerei adevarata placere este destul de mare. 


La 40 de ani, barbatii devin brusc ingrijorati de faptul ca fac sex destul de rar, cu toate ca dorinta este puternica si multe studii arata faptul ca in jurul acestei varste sunt inregistrate cele mai multe infidelitati. 


Specialistii sustin faptul ca pofta sexuala a barbatilor se schimba in permanenta de la 20 pana la 50 de ani, atat pe fondul influentelor hormonale, cat si al celor sociale. Dar este si viata ta sexuala in joc! Cum ar trebui sa menajezi schimbarile psihice ale partenerului tau in functie de varsta si cum poti pastra armonia in cuplu de-a lungul anilor, afla in continuare! 


La 20 de ani

In continuare inarmati cu energie adolescentina si niveluri ridicate de testosteron, majoritatea barbatilor in varsta de 20 de ani isi fac o adevarata misiune din a face sex pe cat de mult posibil. Este teribil de excitant pentru el sa fie atins inainte de a se dezbraca. Cu toate ca poate ajunge la orgasm rapid, este imediat pregatit pentru o noua partida. Energia, curiozitatea si dorinta de a explora cat mai multe pozitii ating cote maxime!


La 30 de ani

Pentru majoritatea barbatilor, la 30 de ani incepe o noua era, perioada in care pun foarte mult accentul pe cariera si pe o relatie stabila, poate chiar intemeierea unei familii. Tot la aceasta varsta cresc si cerintele si nu iti va mai fi usor sa il impresionezi. Functioneaza mai mult stimularea mentala si el are dorinte tot mai mari pentru implinirea anumitor fantezii sexuale. Desi testosteronul scade si erectiile nu mai sunt ca la 20 de ani, pofta este inca activa si trebuie sa dedici mai mult timp rasfatului, preludiului in sine. In plus, calitatea sexului si tehnica prin care stie sa te aduca la orgasm sunt vadit imbunatatite.


La 40 de ani

Anumite cercetari au dovedit faptul ca in jurul varstei de 40 de ani au fost inregistrate cele mai multe infidelitati. Dintr-o data, conditia fizica devine un punct de interes pentru ei si sunt mult mai atenti la dieta si la exercitiile fizice. Imbatranirea este o perspectiva destul de sumbra, dar cand incepe sa afecteze sexualitatea, devine pur si simplu tragica. La aceasta varsta, un barbat are nevoie de mai multa stimulare manuala pentru a avea o erectie. Apar diverse afectiuni care ii impiedica sa mai experimenteze anumite pozitii de sex. 


Viata amoroasa este incantatoare si are un farmec aparte, indiferent de varsta. Bucura-te de fiecare clipa pe care o petreceti in intimitate si trateaza cu responsabilitate actul sexual, daca iti doresti clipe minunate in bratele partenerului tau!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu