Dragostea...

Dragostea...

Te-ai indragostit vreodata la prima vedere de un barbat?

De un barbat care a reusit sa-ti cucereasca inima intr-o secunda si de care esti constienta ca nu il vei putea tine doar pentru tine!

De un barbat care te va intoarce pe toate partile si care iti va rascoli sentimentele iar tu nu vei reusi nici pana in ultima clipa sa iti dai seama de intentiile lui. Daca raspunsul este afirmativ, afla ca nu esti singura care a trecut prin asta, stim toate cum e, am trait si noi un astfel de moment.

Stim cum te lupti cu sentimentele, cu dorinta si mai stim ca intr-un final vei afla cat esti slaba in fata dragostei, si ca vei renunta la tot si te vei preda. Apoi, in putinele momente de luciditate care ti-au ramas te intrebi de ce ti se intampla tie toate astea cand tu sti ca esti o fire puternica.

De ce esti atrasa de el?

Ce are el special?

Ce te-a facut sa iti pierzi mintile in halul asta?

Faci o analiza scurta la tot ceea ce s-a intamplat si iti dai seama ca te-a cucerit datorita increderii pe care o are in el si indiferentei afisate. Adu-ti aminte cat de mandra ai fost cand in barul in care te aflai a intrat el... un barbat inalt, sexy, care despica incaperea cu privirea in timp ce ochii tuturor femeilor din jur il fixau si care s-a asezat pe scaun langa tine. Erai pierduta, iti venea sa smulgi lenjeia intima de pe tine si nu vedeai decat cum restul isi dadeau coate intrebandu-se ce naiba a gasit la tine?

Nu te interesa, era momentul tau.

Ati intrat in vorba si dupa un pahar de sampanie si cateva minute bune de discutie, ti-a dat seama de inteligenta lui. Erai plina de entuziasm si il ascultai cum nu ai mai ascultat pe mine de foarte multa vreme. Absorbeai si imbratisai fiecare cuvant al lui, fiecare propozitie. Ti-ai dat seama in momentul acela ca ai descoperit ca mai exista cineva in lumea asta cu care sa poti purta o discutie inteligenta, cineva care te facea sa te simti in largul tau. Era prea mult tine, era mai mult decat ti-ai fi putut dori vreodata de la cineva.

Nu te puteai impotrivi, iti simteai inima cum incerca sa sfartece pieptul si sa iasa afara. Iti vibra tot corpul iar mintea ta era plina de imoralitati. In acel moment ai tras aer in piept cu putere si ai...atunci el si-a pus degetul pe buze tale te-a oprit si ti-a spus "Hai, sa mergem!".
A fost momentul in care aidescoperit la el ceva greu de gasit la barbatii din zilele noastre si care iti doreai de mult sa simti.

Era vorba despre hotarare.

Era un tip decis, ferm ii placea sa conduca iar asta te-a facut sa te simti in siguranta. Era barbatul langa care te simteai protejata, barbatul care lua fara sa stea pe ganduri deciziile cele mai bune pentru voi. Era cel care nu iti raspundea niciodata la intrebari cu " Daca vrei tu.; Tu cum vrei sa facem?; Tie ce ti-ar place?".

Stia exact ce trebuie facut si cand trebuie facut iar tu, incetul cu incetul, te-ai transformat intr-un catelus ascultator care stia ca stapanul nu il va parasi niciodata.

Aceste dorinte sau aventuri de o noapte in schimb nu au nici o legatura cu barbatii care ne respecta, ne iubesc si cu care ne putem intemeia o familei. Chiar daca judecata noastra ne spune ca ar trebui sa stam departe de acesti cuceritori, facem cum facem si intr-un final ne indragostim de cine nu trebuie.

Iata cateva din motivele care stau la baza acestor "cuceriri de moment" de care va puteti feri sau profita.

Provocarea.

Daca credeati ca doar barbatilor le place provocarea v-ati inselat. Femeile la randul lor sunt si ele atrase de lucrurile greu de obtinut. Desi foarte putine doamne ar recunoaste, ele simt o placere nebuna sa puna mana pe ceva ce urmaresc de foarte multa vreme. Aici vorbim strict de un barbat greu de cucerit iar sentimentul de a-l avea nu face altceva decat sa creasca increderea in fortele ei fiind astfel cu usurinta luata de val. 

Schimbarea.

Intotdeauna ai vrut sa demonstrezi ceva iar faptul ca l-ai putea schimba se va transforma intr-un fiasco total. Tot ceea ce trebuie sa stii este ca daca el vrea sa se schimbe pentru tine se va schimba singur. In schimb daca ai sa intervii si vei incerca sa fortezi nota nu faci altceva decat sa il indepartezi.

Dorinta.

Iti aduci aminte cad erai mica si nu aveai voie sa faci o sumedenie de lucruri. Cu cat ti se interzicea asta cu atat mai mult doreai acel ceva. Asa si cu barbatii din ziua de azi, numai ca acum nu te multumesti doar cu un pic, vrei totul.

Consecinte.

Sunt sigura ca in liceul tau exista un baiat frumos pe care-l adorau toate fetele iar tu credeai ca il iubesti cel mai mult dintre ele, ca celelate nu il meritau. Te-ai luptat cu sentimentele tale o perioada lunga de timp si nu ai avut parte de atentia ce credeai ca ti se cuvine, ai simtit doar respingere. Nu s-a schimbat nimic, esti atrasa in continuare de aceasi barbati, doar ca de aceasta data asta curajul tau a crescut odata cu varsta si ai deprins mai multe moduri de abordare a problemei.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu