Gentile anului 2016.

Gentile anului 2016.

Geanta si pantofii sunt pentru o femeie accesoriile care nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Geanta a fost intotdeauna un simbol al statutului si a completat cu succes orice tinuta. Pe langa faptul ca sunt practice, geantiile au transmis intotdeauna un mesaj distinct.

Este cunoscut faptul ca poti spune multe despre o geanta si la fel de multe despre persoana respectiva doar verificand ce are in geanta. Ultimele studii au scos la iveala faptul ca femeia poarta in geanta din ce in ce mai multe lucruri, fapt pentru care tendintele se schimba de la an la an. 

Si cum utilitatea nu se impaca intotdeauna cu trendul, iata care sunt cele mai ravnite genti ale anului 2016.

 

- Gentile cu franjuri

Frenezia care a cuprins populatia cu aceste franjuri este de neinchipuit. Aceasta piesa atrage prin versatilitate si design, si confera un plus de feminitate tinutei. Potrivite pentru tinutele casual, office, smart casual, trendul a cucerit si zona de street fashion. Franjurile se regasesc pe diverse modele de genti; de la oversized, statement si pana la cele la clutch. Posibilitatile de asortare sunt nelimitate, diferentele fiind facute doar de nuante si detalii.
Mizati pe liniile minimaliste.

 

- Geanta de forma patrata (paralelipiped)

Aceast tip de geanta iese in evidenta prin liniile de finisaj drepte care ii confera o elegantaaparte. Subtiri si patratoase sau tip cutie, acesta geanta ramane in tendinte si in acest an. Liniile agresive si structura bine definita, fac acest tip de genti, mult mai versatil ce poate fi purtat zilnic, indiferent de tinuta adoptata.

 

- Geanta tip sac

Acest tip de geanta a ramas inca de anul trecut in tendinte si au fost considerata ideala intrucat este practica si in acelasi timp incapatoare. Se potrivesc atat stilului casual cat si celui smart casual. Combinatia dintre practica si functionabilitate se potriveste de minune in acest caz fiind piatra de temelie a utilizarii zilnice.

 

- Gentile de dimensiuni mici

Da, raman si ele in trend. Acest tip de genti, copiile perfecte la scara redusa a gentilor mari, sunt din ce in ce mai folosite pentru a purta in ele doar cateva obiecte personale. Nu sunt multifunctionale, dar sunt extrem de dragute si nu trec niciodata neobservate.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu