Placere nebanuita in doi: 5 trucuri pentru a folosi vibratorul in viata de cuplu

Placere nebanuita in doi: 5 trucuri pentru a folosi vibratorul in viata de cuplu

Considerat un subiect tabu chiar si in prezent, vibratorul este o jucarie sexuala ce iti poate imbunatati surprinzator relatia intima. Pe langa rolul sau arhicunoscut de a te purta pe culmile placerilor, vibratorul poate fi folosit si pentru a creste dorinta sexuala din partea ambilor parteneri. Daca vrei sa iti condimentezi partidele de amor si sa le transformi in experiente intense de satisfactie, iata cateva trucuri pentru a-l folosi cu succes! 


Include-l in preludiu

Daca nu ai mai folosit un vibrator pana acum, e important sa stii ca prima experienta, mai precis primele penetrari ti se vor parea putin ciudate, insa te vei obisnui cu timpul. Dupa ce ai creat o atmosfera romantica si te-ai asigurat ca tu si partenerul nu veti fi intrerupti din sesiunea de dragoste intensa, "incalzeste-ti" zonele erogene mai intai prin atingere, apoi cu ajutorul vibratorului. Plimba-l pe corpul tau si ofera-i partenerului un spectacol incitant de la care sa nu isi poata lua privirea. Mai mult, lasa-l sa te atinga si sa iti controleze miscarile, pentru a-i spori satisfactia si a-ti relaxa muschii. Vei observa cum tu, el si vibratorul veti deveni trioul perfect cand vine vorba de partide de sex incendiare! 


Testeaza-l la capacitate maxima

La inceput, incearca impreuna cu partenerul senzatiile transmise de fiecare nivel de viteza in parte. Astfel, iti vei da seama cat de mult poti rezista placerii si cum poti mentine in permanenta starea de excitatie. Pentru o experienta la superlativ, testeaza-l la capacitate maxima, astfel incat sa atingi orgasmul mai repede. 

via GIPHY


Cedeaza-i controlul partenerului

Pentru o stimulare eficienta in doi, ofera-i partenerului jucaria sexuala si lasa-l sa o foloseasca asa cum isi doreste. Fii deschisa la toate fanteziile lui si relaxeaza-te din plin, pentru a atinge orgasmul. Daca stai deasupra te poti bucura din plin de vibrator. Mainile lui pot folosi vibratorul pe zonele intime, iar tu poti alege miscarile care iti plac. 


Stimuleaza-i simturile si lui

Vibratorul nu este dedicat doar pentru placerea femeilor, ci si pentru a spori gradul de excitatie al barbatilor. Chiar daca organul genital al barbatilor nu este la fel de sensibil la stimuli fata de cel al femeilor, vibratiile jucariei ii pot oferi o satisfactie pentru care va face o obsesie. Seteaza vibratorul la o intensitate mare si plimba-l seducator pe zona intima a partenerului pentru o erectie mai puternica. In acest mod, vei stimula placerea la cote maxime si ii vei induce o stare de bine incomparabila.


Foloseste-l la discretie in timpul sexului oral

Indiferent de cine se bucura de placeri puternice, vibratorul poate intregi satisfactia din timpul sexului oral. In timp ce partenerul este stimulat, ofera-ti un moment de relaxare cu ajutorul jucariei sexuale, care te va face sa te simti in al noualea cer. Foloseste-l tu sau lasa-l pe partener sa iti testeze limitele. 


Nu este dificil sa inveti cum se foloseste un vibrator in cuplu, mai ales daca iti place sa experimentezi senzatii noi, dominate de placere. Aminteste-ti ca jucariile sexuale pot aduce acel element de noutate in cuplu si pot echilibra diferentele din pat. Fii deschisa la astfel de jocuri erotice care te vor face sa iti incordezi pana si degetele de la picioare. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu