Ce fac cand vreau sa-i intarzii ejacularea

Ce fac cand vreau sa-i intarzii ejacularea

In urma cu cativa ani, eram pe cale sa ma bucur de o noapte intensa alaturi de noul meu partener de cearceafuri, cand speranta mi-a fost spulberata rapid. Cand spun rapid, nu ma refer la 20 de minute, ci la sub 2 minute.

Desigur ca, nu puteam sa il invinovatesc pe el in totalitate… poate era statut, poate eram eu prea buna, poate se grabea, cine stie… Cert este ca eu imi doream sa ma bucur mai mult de moment. Asa ca am decis sa gasesc modalitati de a prelungi momentul, pentru atunci cand dorinta ma arde, dar mai ales sa aplic cele aflate :)

femeie despre penis

In primul rand, am citit o multime de articole care recomandau sa folosesti prezervativ pentru a intarzia ejacularea. Seriously? Sexul cu prezervativ e ca berea fara alcool, te minti ca o sa iti placa, dar de fapt iti iei teapa. Nu mi se pare o metoda indicata, pentru ca se pierde contactul dintre cei doi parteneri si tocmai asta iti sporeste placerea. Sigur ca, daca nu ai un partener stabil e indicat sa il folosesti, dar daca ai, atunci mai bine fara. 

Alte articole recomandau spray-urile cu lidocaina. Le-am incercat si pe acestea insa nu mi s-au parut atat de eficiente. In fine, internetul abunda in articole scrise fara prea multa creativitate la capitolul sex

Asa ca am decis sa intru pe forumurile de escorte, sa invat de la “specialisti”. Si da, exista si alte solutii mult mai placute pentru a intarzia ejacularea. Hai sa va spun care imi plac cel mai mult:

women on top

Women on top - Aceasta metoda este perfecta atunci cand doresti sa controlezi ritmul miscarilor. Da, poate nu pare la prima vedere mare lucru, dar daca stii cum sa te misti si esti atenta la partenerul tau, crede-ma ca veti avea o partida de care sa va bucurati la maxim amandoi. Tot ce trebuie sa faci este sa incetinesti ritmul si sa nu o mai introduci atat de adanc, cel putin pentru moment. Dupa care reluati sau schimbati pozitia.

Schimbarea pozitiei - Cum am zis si mai sus schimbarea pozitiei este o metoda buna de oprire a ejacularii, dar si de a condimenta partida. Chiar e recomandat sa incerci sa diversifici cat mai des pozitiile, daca vrei sa ai o viata sexuala “sanatoasa”.. 


Bomboana mentolata - Cand am citit prima oara despre aceasta metoda, mi s-a parut amuzant de incercat, astfel ca am decis sa o pun in practica. "Bomboana mentolata" presupune sa ii mai tai din elan, facandu-i un BJ dupa ce ai mestecat o guma sau un drajeu mentolat. Zis si facut! Intr-o seara fierbinte cand mai mai ca rupeam cearceaful, m-am oprit cand am simtit ca vine momentul lui culminant si am inceput sa i-o sug, dupa ce tinusem in gura o bomboana mentolata. Oralul a fost ca un dus rece pentru el, asa ca am putut sa o luam de la capat si sa mai prelungim momentul.

Gheata pe corp - La fel ca si metoda bomboanei mentolate, gheata are rolul de a racori partenerul si de a-i calma simturile. Poti sa iei un cub in gura, daca te tin dintii, sau sa il tii in palma si sa te plimbi cu el pe corpul lui. Atentie insa cat de mult il tii pentru ca poate sa devina neplacut. Urmareste-i reactiile cu atentie si cand simti ca este prea mult, opreste-te si continua cu un oral, apoi cu penetrare. 

via Tumblr

Squeeze method - Adica metoda strangerii, implica fix ce ii spune numele. In momentul in care se apropie de ejaculare, trebuie sa ii strangi cu hotarare baza penisului, in punctul inferior in care se uneste cu testiculele, amanandu-i astfel orgasmul.

Incearca si tu aceste metode de intarziere a ejacularii pentru o noapte plina de satisfactii excitante. Desigur, nu trebuie sa le aplici pe toate in aceeasi seara, insa odata ce le vei incerca, nu te vei mai uita inapoi, la acele nopti pasionale, dar mult prea scurte. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu