Placere in afara dormitorului: Cele mai incitante locuri in care sa faci sex ca in filme!

Placere in afara dormitorului: Cele mai incitante locuri in care sa faci sex ca in filme!

A face dragoste in dormitorul intim poate fi destul de incitant, insa te-ai gandit vreodata cum s-ar imbunatati experienta ta sexuala daca i-ai propune partenerului locuri inedite in care sa va lasati prada sentimentelor? Daca amandoi tanjiti dupa adrenalina si vreti sa mentineti flacara pasiunii cat mai puternica, iata in ce locuri va puteti pune in aplicare toate fanteziile! 


Sex salbatic in natura

O excursie in doi pe munte sau in inima padurii nu se poate incheia pana nu iti ademenesti partenerul cu trucurile tale de seductie si il pui la pamant la propriu. Ce poate fi mai romantic decat o noapte de dragoste sub cerul liber, langa un foc de tabara sau pe marginea unui lac? Nici macar de patura nu vei avea nevoie, caci te vei "inveli" cu trupul iubitului. 


Aventura in doi in masina 

Cu siguranta ti s-a intamplat macar o data sa faci sex in masina. Schimba regulile jocului si propune-i partenerului o partida de amor fierbinte direct pe capota masinii. Tot ce trebuie sa faceti este sa va opriti intr-un loc retras si sa va iubiti cu scantei. 

via GIPHY


Experienta fierbinte in sauna

Daca nu ai mai facut pana acum dragoste in sauna, e timpul sa scoti prosopul de pe tine si sa te lasi prada simturilor. Asigura-te ca incingi si mai tare atmosfera atunci cand nu e nimeni prin preajma si fa-ti partenerul sa transpire pana la capat. 

via GIPHY


Placere interzisa in toaleta restaurantului

Chiar daca ti se pare o situatie de compromis, sexul in baia unui restaurant arata cat de mult va doriti unul pe celalalt. Pur si simplu nu mai aveti rabdare, asa ca mai bine va dezlantuiti impreuna mai ceva ca in filme! 


Romantism dezlantuit pe balcon

Este destul de incitant sa faci dragoste pe balcon cu gandul ca un vecin te poate vedea oricand. Dar cei care isi asuma acest risc au parte de o experienta inedita fara a fi nevoiti sa se abtina. Serile calde de vara se pot incheia intr-un mod placut daca iti amenajezi pe balcon un loc romantic cu lumanarele si muzica in surdina. 


Filme pentru adulti in sala de cinema 

Desi e greu de crezut, exista cupluri care aleg sa isi condimenteze viata intima cu o partida de sex intr-un astfel de loc public. Daca iti place sa risti, asigura-te ca nu e nimeni prin preajma si ca e destul de intuneric pentru a-ti face de cap impreuna cu partenerul in timp ce ruleaza filmul vostru preferat. 


Senzatii tari pe scari

Ti se pare incomod sa faci sex in picioare? Nu ai incercat pozitiile incitante de pe scari, care te pot aduce in extaz. Daca tu si partenerul pur si simplu nu mai aveti rabdare sa ajungeti in casa, opriti-va pe scarile blocului, intr-un loc mai intunecat pentru a nu fi reperati. Nici macar nu e nevoie sa va dezbracati in totalitate! 


Momente unice in cabina de proba

Daca tu si partenerul aveti nevoie de o escapada amoroasa in locuri publice, ce-ar fi sa va dezbracati de inhibitii chiar in cabina de proba a unui magazin de haine? Oglinda va fi singurul martor al placerii voastre absolute!  

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu