Vrei sa cumperi o lenjerie sexy pentru iubita ta? Iata ce ar trebui sa stii!

Vrei sa cumperi o lenjerie sexy pentru iubita ta? Iata ce ar trebui sa stii!

Poate ca esti un barbat ratacit pe acest blog sau partenera ta ti-a dat "din greseala" share la acest articol.  Oricare ar fi cazul, bine ai venit! Esti probabil unul din putinii norocosi care vor invata totul despre cum sa cumperi lenjeria perfecta pentru prietena ta. 


In cazul in care ai mai facut asta, probabil iti amintesti de acel moment cand ai pasit prima oara intr-un magazin de lenjerie si deodata ideea aceea nu ti s-a mai parut atat de stralucita. Nu trebuie sa iti faci griji! Suntem aici ca sa te ajutam!

Astfel, daca nu ai cumva abilitati telepatice sau esti vreun expert in lenjerii, alegerea unui corset sau a unui set sexy poate parea o misiune imposibila. Insa, daca lasi toate aceste griji deoparte, vei descoperi ca intr-adevar rasplata pentru o astfel de sarcina va fi pe masura - mai ales daca vei nimeri lenjeria sexy perfecta! Iata, deci, pas cu pas, ce trebuie sa stii inainte de a cumpara acest cadou inedit:


Fa-ti temele de acasa


Ne-am dori din tot sufletul sa iti spunem ca este usor sa cumperi o lenjerie sexy. Ca ei ii va placea, indiferent de model, pentru ca vine de la tine, iar asta e cel mai important lucru. Bineinteles, ti-am servi o mare minciuna. Adevarul este ca exista mii de modele de lenjerie intima din care poti sa alegi, pentru fiecare femeie in parte. Nu exista optiuni sigure, in acest caz.

Asadar, va trebui sa iti faci bine temele daca doresti sa alegi o lenjerie sexy potrivita pentru iubita ta. Pentru inceput, fii atent la ce poarta deja. Ce culori ii plac? Ce stiluri? Are sutiene dantelate si feminine sau simple, dar sexy? Cu push-up sau cu bureti? La "etajul" inferior ce se intampla? Chiloti sau boxeri? Desigur, cea mai sigura optiune este sa mergeti la cumparaturi impreuna, unde vei putea observa cu usurinta care ii sunt preferintele.


Marimea conteaza


Exact, domnilor, marimea conteaza! Insa nu va ganditi la „prostii”, ci la marimi medium, large, small, A, B, C si multe altele. Pentru a maximiza reusita, poti trage cu ochiul la ce poarta deja. Daca nu reusesti sa faci acest lucru sub nicio forma, iata un sfat: supraestimeaza marimea sutienului si subestimeaz-o pe cea a chilotilor. Pentru ca "Iarta-ma, draga, dar am crezut ca ai sanii mai mari si fundul mai mic" functioneaza mult mai bine decat inversul acestei propozitii. 

De asemenea, ia in calcul si forma corpului ei. Gestul tau frumos va pali daca articolele de lenjerie atarna sau sunt prea stranse pe corp. Incearca sa proiectezi corpul ei gol in minte si imagineaza-ti ce fel de lenjerie i se potriveste. Pune accentul pe punctele ei forte, deoarece, daca se va simti sexy, va arata sexy.


Cativa termeni "tehnici"


Lenjeria este ca un teren minat pentru barbati. Atatea cingatori, prinzatori, carlige, sireturi si fermoare. Atatia termeni de care nu ai mai auzit vreodata. Hai sa discutam putin despre acestia, ca sa fii in tema:


Babydoll

Este un articol de lenjerie intima pentru dormit, care vine de obicei la pachet cu chiloti din acelasi set. Este sora mai sexy a camasii de noapte.


Teddy

Imagineaza-ti un costum de baie dintr-o singura piesa, dar mai sexy. 


Sustinere

Este foarte simplu - un sutien care are un fir de plastic sau metal sub cupe, pentru a da forma si a oferi un suport bun sanilor. Este un must-have pentru orice femeie cu un bust generos sau care doreste sa isi accentueze decolteul.


Cupe soft

Acestea sunt fix opusul, fiind confectionate de regula din dantela si folosite de femei cu un bust mic si ferm.


Semi-cupa

Este un tip de sutien foarte sexy, care expune o parte a sanului, insa nu la fel de mult ca un balconet.


Bustiera

Este o singura piesa, asemanatoare corsetului, care se extinde de la bust pana la solduri sau talie. Fata de corsete, bustierele se prind de obicei cu carlige.


Corset

Acesta este o bustiera dusa la urmatorul nivel. Corsetele sunt mai stranse pe corp si mai rigide, conferind acea silueta de clepsidra.


Boy shorts

Facuti din dantela, cu talia joasa, dar care acopera destul de mult din posterior.


Tanga vs G-string

Conceptul este acelasi, insa exista o mica diferenta: chilotii tanga au un pic de material ce acopera in spate, pe cand la G-string este doar un snur.


Ce trebuie sa urmaresti?


Poate ca deja ai petrecut cateva ore in compania dantelurilor si a jartierelor si deja nu mai vrei sa vezi lenjerie in viata ta. Nu te da batut! Iata cateva lucruri de care sa tii cont:


1. Culori complementare 

Poate ca iti imaginezi iubita intr-un costum rosu ca focul, insa ei ii place? Primul pas este sa stii deja ce culori ii plac. Pasul doi este sa intelegi care sunt culorile complementare pentru tonul ei de piele sau culoarea parului. Te poti ajuta de Google pentru a descifra acest mister, insa, daca ai dubii, mergi pe o lenjerie de culoare neagra, care va fi mereu in ton cu moda.


2. Stilul ei

Ca de obicei va trebui sa fii atent la hainele pe care le poarta. Este jucausa si ii place flirtul? Sau mai degraba e romantica? Ii plac picanteriile? Daca ii cumperi un costum de latex iubitei tale, careia ii plac florile, s-ar putea sa nu fi facut alegerea perfecta. Observa ce stil adopta si porneste in cautarea lenjeriei perfecte de aici.


3. Textura

Trebuie sa inveti cateva lucruri si despre materialele din care este confectionata lenjeria. De exemplu, bumbacul este fin, insa putin cam plictisitor pentru o ocazie speciala. Latex-ul si pielea sunt distractive, dar va trebui sa nimeresti perfect marimile. Daca vrei sa mergi la sigur, alege ceva din dantela, satin sau matase.


4. Simplitate

Hei, probabil ca acel articol de lenjerie din 5 piese arata super pe un manechin sau in poze, insa fa un mic exercitiu de imaginatie: cum ar fi sa il probezi? Si, poate mai important de atat: cat de usor se da jos? Mergi pe deviza "less is more" si alege ceva mai simplu, dar seducator.


Alte cateva amanunte


- Iubita ta va fi cu adevarat impresionata ca depui acest efort. In aceasta privinta, tu detii asul din maneca.


- In aceeasi nota, nu te hazarda daca nu ii cunosti marimile.


- Tine cont de regula celor trei "C": confort, culoare si clasa.


- Este foarte important pentru noi felul in care suntem vazute. Astfel, daca alegi o lenjerie potrivita, fii gata de o noapte de amor fierbinte. Daca sunteti un cuplu mai kinky, poti alege si un bici sau o cravasa,  pentru o experienta de neuitat!


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu