Amor fierbinte la rece

Amor fierbinte la rece

Caldura toropitoare din ultimele zile m-a facut sa ma gandesc cu o usoara nostalgie la acele dupa-amiezi fierbinti de vara in care eu si iubitul meu uitam complet de existenta hainelor si ne lasam prada momentelor senzuale in doi. In clipele crepusculare, simteam ca ma topesc la peste 30 de grade la umbra si ca trupul mi se lipeste de cearceafurile albe, insa asta nu ma impiedica sa ii arat barbatului de langa mine cat pot fi de pasionala. Trebuie sa recunosc ca nici el nu era mai prejos, mai ales atunci cand isi dorea cu ardoare sa se infrupte din trupul meu care clocotea de placere. Ii simteam mainile pe fiecare particica din pielea mea bronzata, caci se plimbau flamand si isi doreau sa ajunga in cele mai vulnerabile zone. Ii recunosteam si saruturile violente, care aproape muscau din mine ca si cum sanii mei ar fi fost cel mai bun desert din lume. Mai aveam putin si izbucneam de placere mai ceva ca un vulcan.  


CITESTE SI: Vrei placere de neuitat? Iata cum poti avea un orgasm cervical fenomenal!


Un prosecco rece avea sa mai stinga inaduseala din timpul serii. Si pentru ca ma cunoaste atat de bine, a fost de ajuns o privire pentru ca iubitul meu sa se ridice din pat si sa imi aduca pe tava doua pahare din elixirul meu favorit. Dar trebuie sa iti spun un secret! Nici macar bautura efervescenta si spumoasa nu m-a racorit asa cum imi doream, caci eram mult prea inflacarata de la dorinta care ma mistuia pe dinauntru. Asa ca iubitul meu s-a gandit sa ma surprinda cu o scena erotica pe care aveam sa o tin minte toata viata. 



Mai intai, m-a legat la ochi cu o esarfa din satin pe care o pastram special pentru sirul lung de fantezii nepuse inca in practica. Mi-a spus sa stau cuminte in pat si sa tip de placere doar atunci cand imi da el voie. Ma gandeam ca ne vom "racori" in dus impreuna asa cum am mai facut-o de atatea ori. Nici prin cap nu mi-a trecut ca, in doar cateva clipe, cateva cuburi de gheata scoase direct din congelator aveau sa se topeasca pe trupul meu rosu ca focul. Am tresarit imediat si am tipat de placere, mai ales ca in urma cubului de gheata buzele iubitului meu sorbeau patimas pana si ultima picatura de apa lasata. Nu il vedeam, insa il simteam atat de bine incat nici nu ar fi fost nevoie sa privesc. Pana sa se topeasca in mana barbatului care se bucura de un peisaj incitant, cubul acela de gheata s-a plimbat pe tot corpul meu, mi-a racorit sfarcurile si mi-a inmuiat complet zona intima, facandu-ma sa imi musc buzele de placere. Traiam la intensitate maxima fiecare atingere, insa sesiunea de mangaieri obraznice se transformase rapid intr-o partida de sex energica in care niciunul dintre noi nu ar fi vrut sa se opreasca. Transpirati si aproape secatuiti de vlaga, parca ne dadeam ultima suflare pe asternuturile violent de sifonate din dormitor. Dupa un sir de orgasme de-a dreptul "delicioase" si salbatice, a decis ca e momentul perfect sa ma priveasca direct in ochi si sa imi spuna cat e de norocos pentru ca are o asa femeie in viata lui. 


I-am zambit printre inghititurile de prosecco si l-am privit indelung. Brazdate de lumina lunii ce se ascundea dupa jaluzele, trupurile noastre erau epuizate, insa mai fericite ca niciodata! 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu