Barbatii si-ar dori...

Barbatii si-ar dori...

Un grup de cercetatori, de data asta din Statele Unite ale Americii, a realizat un sondaj pe un esantion de 100 de barbatii, din diverse domenii de activitate si clase sociale,pentru a determina cat de diferit gandesc "masculii"  in functie de semnul astrologic cand vine vorba despre vestimentatia unei femei inaintea unei partide de sex. Din sutele de intrebari la care au fost supusi cei 100 de cobai, la intrebarea legata de cum ar trebui sa fie, imbracata sau dezbracata o femeie in momentele ce preced o partida de sex, 80% din cei intervievati au declarat ca prefera ca inainte de "momentul zero", prefera ca femeile sa poarte lenjerie intima. Motivul: daca nu ar avea lenjerie intima nu ar mai fi nimic incitant la corpul lor, iar durata preludiului si a partidei de sex se va diminua considerabil. Restul de 20% au raspuns direct, ca isi doresc ca femeile sa nu poarte lenjerie sau alte haine cand vine vorba de sex, deoarece drumul este mai scurt iar intr-un final tot dezbracati vor ajunge. La intrebarea, ce culoare ar trebui sa aiba lenjeria intima a unei femei, 60% au ales culoarea pasiunii, rosu. 30% culoarea neagra, iar 10% au jucat cartea indiferentei. Materialul preferat din care ar trebui confectionata lenjeria a pus si el la grea incercare materia cenusie. Castigatoarea categoriei a fost matasea, urmata indeaproape de dantela, iar pe ultimul loc s-a situat lenjeria din bumbac. 

In functie de semnul astrologic ce guverneaza viata unui barbat, au fost  trase urmatoarele concluzii:

-Barbatul Berbec

Barbatii din zodia Berbec sunt atrasi de lenjeria intima de satin de culoare neagra. Prefera babydollurile accesorizate cu pantofi cu tocuri cat mai lungi.

-Barbatul Taur

Nativii din Taur sunt adeptii aspectului "naughty girl" cu influente de inocenta. Roz si negru sunt culorile preferate iar modelele de lenjerie preferate sunt realizate din plasa, accesorizate cu cizme cu tocuri inalte si ascutite.

-Barbatul Gemeni

Barbatii din zodia Gemeni au inclinatii spre tinutele de tip "hardcore" si prefera costumele tematice autoritaregen politista, stapana, accesoriizate cu bice, pistoale sau catuse.

-Barbatul Leu

Nativii din zodia Leu adora lenjeria intima din matase, voal fin, si cea cu fundite si inimioare, iepurasi, etc.

-Barbatul Sagetator

Daca vrei sa cuceresti un barbat din zodia Sagetator, intra pe un site de lenjerie intima si mergi direct la categoria "Costume sexy". Sagetatorii prefera role-playingul, asa ca depinde de tine ce rol vrei sa joci in seara asta. Politista, menajera, secretara, scolarita obraznica, stewardesa sau asistenta?

-Barbatul Capricorn

Cuminte si clasic, barbatul Capriocorn se multumeste si cu firimituri. Pentru el, o camasa de noapte din satin de culoare rosie, sau un chilot tanga din dantela sunt mai mult decat suficiente pentru a aprinde focul pasiunii.

-Barbatul Fecioara

Timizi, modesti, critici dar exigenti, barbatii din Fecioara sunt indragostiti realmente de femeile ce poarta corsete. Cu o imaginatie bogata si o energie dezlantuita, barbatul din zodia Fecioara isi descatuseaza greu sentimentele dar si cand o face este de neoprit.

-Barbatul Balanta

Pentru barbatul din Balanta, sexul este dus la grad de arta.In concluzie, daca vrei sa il seduci si sa ai parte de cele mai erotice momente din viata ta, atunci trebuie neaparat sa porti un corset si un dres elegant. Culoarea preferata: Rosu. Materialul preferat: Satin

-Barbatul Rac

"Racii" sunt singurii barbati ce prefera lenjeria intima transparenta si care pun accent pe elementele neglijate de altii, cum ar fi unghiile sau parul. Prefera femeile ce se imbraca in lenjerie intima in culori vii, si iubesc matasea. Modelele preferate sunt chiloteii cu "vedere frontala" sau "sutienele aproape inexistente".

-Barbatul Scorpion

Sexualitatea puternica si libidoul de exceptie, sunt doar doua din caracteristicile unui barbat din zodia Scorpion. Inzestrat cu o imaginatie bogata, acesta dezvolta fetisuri cu majoritatea partenerelor de sex. Leaga-l la ochi, incatuseaza-l de pat, imbraca o lenjerie sexy de culoare rosie, o pereche de manusi, incalta-te cu o pereche de cizme cu toc inalt si ai sa vezi dupa aceea ce se va intampla.

-Barbatul Varsator

Barbatul din zodia Varsator este rupt dintr-un film S.F. Prefera lenjeria mulata pe corp realizata din latex, sau lycra de culoare rosie sau argintie. Dresurile cu aspect futurist, chilotii cu talie si corsetele cu fermoare sau snur sunt doar cateva obiecte din arsenalul cu care il poti domina sexual. “You must unlearn what you have learned."

-Barbatul Pesti

Vrei sa il vezi cu limba scoasa de un metru? Imprumuta o camasa casual din garderoba lui, incalta-te cu cele mai inalte si ascutite tocuri pe care le ai in dotare si trage pe tine o pereche de chiloti tanga din dantela. Fir intins.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu