Ce spune bautura ta preferata despre tine.

Ce spune bautura ta preferata despre tine.

In timpurile noastre, nu doar stilul vestimentar, lenjeria intima si bunele maniere pot dezvalui lucruri despre tine ci si alegerile in materie de bautura alcoolica sau mancare. Daca vrei sa stii ce mesaj transmiti persoanelor din jurul tau in functie de bautura comandata, te invitam sa citesti articolul de mai jos.

Vodka - Preferata femeilor indraznete, sincere, cu un caracter puternic ce tin la imaginea lor, tocmai de aceea se imbata foarte greu iar cand se imbata...se imbata.

Tequila - Este drumul cel mai scurt spre o betie de pomina pe care se incumeata sa paseasca doar femeile extravagante si energice care nu sunt interesate de ceea ce se intampla dupa. Pentru ele distractia este intotdeauna pe primul loc si au un simt al umorului care le diferentiaza de toti ceilalti. Consumatoarele de Tequila sunt cele care au pus moment in "Traieste momentul"

Margarita – Esti pusa pe fapte mari si iti doresti sa te distrezi la maxim. Emani foarte multa energie si in scurt timp ajungi sa fii sufletul petrecerii. Cei prezenti vor gravita in jurul tau, dorind sa petreaca alaturi de tine.

Vin rosu - Fire emotionala, sensibila si pasionala. Daca la exterior esti blanda si modesta in interior esti plina de energie si dinamism. Nu te imbeti repede dar si cand o faci esti de-a dreptul amuzanta.

Vin alb - O bautura slaba, racoritoare, cu arome tari, ce se adreseaza doamnelor din inalta societate, puternice, inteligente si calculate. Consumatoarele de vin alb nu se imbata niciodata, deoarece tin foarte mult la propria imagine.

Lichior - Este bautura femeilor casnice carora le face placere sa cocheteze cu bauturile fine si de calitate si care nu spun "nu" daca vine vorba de o mica escapada. Consumatoarele de licori fine sunt persoane ingrijite, dedicate si manierate.

Sampanie - Este bautura preferata a femeilor elegante, care cauta dragostea mai intai in portofelul partenerului si apoi in inima. Dornice de distractie si mereu puse pe cucerit chiar si de dragul artei, consumatoarea de sampanie se imbata extrem de repede si se trezeste a doua zi mereu cu regrete.

Berea - Este preferata femeilor plctisite care au nevoie de relaxare. Au darul de a-i asculta si sfatui pe toti care vin sa ii impartasesca problemele personale. Calma din fire si rabdatoare, consumatoarea de bere de obicei se imbata foarte greu dar si durata conversatiei are un rol important.

Whisky - Femeia care bea whisky, poate sa-i dea cu geanta in cap unui barbat, sa mearga singura acasa pe o strada intunecata, dar la Wc va merge intotdeauna insotita de prietena cea mai buna.

Cognac - Bautura preferata a femeilor trecute de prima varsta care au nevoie de atentie, cuvinte frumoase si dragoste si o lenjerie sexy. Daca te regasesti printre aceste cuvinte, inseamna ca ai ajuns in momentul in care iei de la viata tot ce e mai bun.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu