Cum am scapat de teama de a purta lenjerie sexy in dormitor

Cum am scapat de teama de a purta lenjerie sexy in dormitor

Hainele care ne plac si pe care le purtam zi de zi ne fac sa fim increzatoare in fortele proprii si ne confera acea atitudine de femeie puternica. De ce nu ar face si lenjeria intima acelasi lucru in dormitor? Aceasta a fost dilema mea cu ceva timp in urma, atunci cand ma confruntam cu o teama apasatoare de a purta lenjerie sexy in intimitate. Ori de cate ori treceam pe strada si vedeam in vitrina magazinelor articole de lenjerie intima sau ori de cate ori rasfoiam paginile revistelor simteam ca nu e pentru mine. Poate ca imi doream ca partenerul sa nu vada toate imperfectiunile pe care le am sau poate ca preferam confortul pijamalelor din bumbac in schimbul unor piese stramte din satin. Cert este ca nu ma simteam deloc ca manechinele superbe care defilau pe podiumuri in lenjerie provocatoare. Imi era teama sa incerc sa port asa ceva. Asta pana intr-o zi, cand am descoperit puterea magica a lenjeriei intime. 


Lenjeria sexy care mi-a schimbat viata

Desi discutam mereu cu prietenele mele despre trucuri de seductie in dormitor, toate imi spuneau ca cel mai simplu si mai eficient este sa porti o lenjerie intima. Adica, e mai usor sa te imbraci intr-o piesa provocatoare si senzuala decat sa te chinui sa ii organizezi partenerului o noapte plina de suspans si adrenalina cu tot felul de artificii. Vazand ca relatia mea cu partenerul incepe sa alunece pe o panta a monotoniei, mi-am zis sa incerc o lenjerie intima. Asa ca, am comandat online un set din doua piese din dantela neagra. 


Noaptea in care m-am simtit cea mai frumoasa

Am decis sa o „inaugurez“ in fata partenerului intr-o seara banala de luni. Cu siguranta nu se astepta la asa ceva. Pana sa vina de la birou, m-am privit indelung in oglinda. Acela a fost momentul in care am realizat cat de frumoasa sunt si cat de bine ma simt cu ceea ce port. Dantela fina imi mangaia sublim coapsele, sutienul cu decolteu ametitor imi imbraca sanii intr-o aura de feminitate iar chilotii sexy pe care ii purtam imi confereau o stare de spirit fantastica. Eram tot eu, insa o femeie mult mai increzatoare si mai hotarata. In fond, despre asta e vorba. O lenjerie sexy ar trebui sa te faca sa te simti atractiva si multumita de tine, nu chinuita. Asa cum un pulover te face sa te simti confortabil, o lenjerie intima te face sa te simti sexy. 


Satisfactia personala, cea mai importanta

In timp ce ma admiram, si-a facut aparitia si iubitul meu. Ma privea uluit din usa dormitorului si nu ii venea sa creada ca, in sfarsit, am renuntat la pijamalele pe care le purtam. Ma analiza in detaliu de parca atunci m-ar fi vazut pentru prima data. Chiar daca ma dezbraca din priviri, am stiut ca nu trebuie sa renunt atat de usor la lenjeria intima, mai ales pentru ca imi conferea o satisfactie enorma. Dupa un preludiu binemeritat, trebuie sa recunosc ca a fost cea mai fierbinte noapte pe care am avut-o vreodata alaturi de el.  Evident, starea mea de spirit a contat enorm, intrucat in sfarsit nu ma mai simteam o femeie banala. Eram o femeie provocatoare si senzuala, o fiinta irezistibila careia nu ii poti face fata. 


Nopti incitante in doi

Dantela m-a facut sa ma simt mai sexy ca niciodata fata de bumbacul pe care obisnuiam sa il port si mult mai matura. Simplul fapt ca am purtat aceasta piesa mi-a dat incredere ca pot si mai mult de atat in noptile urmatoare. Desi partenerul meu era cel care facea primul pas pentru o noapte fierbinte, de data asta eu am fost cea care il asalta cu saruturi pe gat pana cand era destul de treaz sa ma sarute la loc. Si asa au inceput noptile noastre pline de pasiune...


Cea mai buna investitie pe care am facut-o

Dupa ce am facut cateva schimbari in garderoba de noapte, mi s-a asternut la picioare o saptamana fantastica de sex. M-am bucurat enorm de ea, insa si mai tare m-a bucurat faptul ca imi crescuse enorm increderea in mine, ma simteam o femeie fericita in pielea mea si in patul meu. Sa iti cumperi lenjerie sexy e cea mai buna investitie pentru viata ta sexuala, dar cel mai important, este o investitie in puterea ta de incredere. Chiar si un sutien extravagant ma face sa ma simt sexy. Asadar, lenjeria nu este doar despre sex, ci este despre increderea pe care o insufla femeilor de pretutindeni. 


Sa purtam mai des lenjerie sexy! 

Lenjeria intima nu trebuie sa fie deloc complicata. E adevarat ca exista piese extrem de sexy, cu bretele, curele si fermoare care sa te transforme intr-o „bad girl“, asa ca poarta-le doar daca ti se potrivesc. Daca nu, limiteaza-te la un set simplu, dar de efect. Nu uita ca tu porti lenjeria, nu partenerul! Confortul este cheia succesului in asternuturi. Daca obisnuiesti sa porti pijamale alaturi de iubitul tau, chiar si un chemise simplu cu putina dantela poate face minuni. 


Toata aceasta experienta m-a ajutat sa inteleg ca cea mai importanta relatie pe care o voi avea va fi in primul rand cu mine. As prefera ca barbatul meu, in loc sa imi aduca flori care se ofilesc si bomboane care ma ingrasa, sa imi ofere o lenjerie intima ori de cate ori simte nevoia. Este cel mai bun cadou pe care, adesea, mi-l fac si singura doar pentru felul in care ma face sa ma simt. 


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu