Cum deosebim un gentelman de restul.

Cum deosebim un gentelman de restul.

In lumea in care traim au loc periodic schimbari in majoritatea domeniilor incepand de la tehnologie si incheiand cu tendintele in moda. Daca ar fi sa ne referim strict la ultima categorie observam ca in decursul ultimilor ani am avut de a face cu tot felul de asa zise trenduri masculine; metrosexuali, hipsteri, lumbersexuali si lista continua.

Poate ca sunt in voga si pustoaicele de 19-20 de ani sunt innebunite dupa cei cu barba nearanjata si camasile in carouri dar noi, cele trecute peste 28 privim putin diferit lucrurile. Gandurile noastre zboara catre zona clasica, acolo, intotdeauna gentlemanul care  ne deschide usa, care stie cum sa ne faca sa ne simtim iubite, care stie cand e momentul sa ne daruiasca o floare...

Cum ii deosebim de restul?

Dupa multe incercari, la un moment dat ne dam seama ca in viata noastra au intrat doar barbatii gresiti. E totusi greu sa rezisiti tipului mai "rau" care pentru tine poate fi o provocare, dar dupa cateva astfel de experiente neplacute realizezi ca nu este el ceea ce cauti si cel care iti poate oferi ce iti doresti. Ai nevoie de un gentleman,  acel barbatul care nu se ascunde niciodata in spatele aparantelor, care stie sa se "poarte" chiar daca nu este in trend.

Exista o zicala: "Barbatul perfect nu exista iar daca ar exista ar fi luat. Noi va spunem doar atat: Daca speranta moare ultima, merita sa traiesti cu speranta. 

Cum deosebim un gentelman de restul barbatilor. Gentelman-ul este cel care rupe lenjeria intima de pe tine, cu pasiune si politicos. :)

Dominarea verbala.

Nu te lasa dominata sub nicio forma nici macar intr-o conversatie. Ai sa observi la un moment dat ca ti se fac tot felul de complimente sau mai bine spus vei auzi ceea ce vrei sa auzi si ceea ce ai nevoie pentru a iti umple zonele de nesiguranta. Un adevarat gentleman nu va folosi niciodata astfel de tertipuri intr-o conversatie, el va ramane intotdeauna fidel comunicarii libere si de lunga durata prin care te va cuceri.

Manierele.

Lucrurile simple il pun pe un adevarat gentleman intr-o lumina buna. Chiar daca nu ai nevoie de ajutor, un gentleman adevarat iti va deschide intotdeauna usa, iti va tine haina sa te imbraci sau te va ajuta sa cari ceva greu. Ai sa observi ca ei fac toate aceste lucruri in mod natural nu doar pentru a demonstra ceva. Acestea sunt lucrurile ce diferentiaza un adevarat gentelmen de restul barbatiilor. Sunt bine educati, atenti si ai certitudinea ca isi vor da mereu silinta sa te faca sa te simti speciala.

Comunicarea.

Priceperea in arta comunicarii indica un semn de maturitate. Un adevarat gentleman te va asculta intotdeauna cu atentie si isi va lasa deoparte problemele pentru a fi atent in a le rezolva pe ale tale. De partea cealalta, un barbat imatur nu te va asculta niciodata, el va fii concentrat intotdeauna pe propria persoana si pe problemele lui. Un alt semn de incredere il vei observa la barbatii care sunt dispusi sa renunte la scutul protector pentru a-ti spune ce ii deranjeaza. Asta iti va demonstra ca este destul de barbat si ca vrea sa stii ca te poti baza intotdeauna pe el pentru a rezolva o problema.

Calmul.

Barbatii adevarati evita certurile prin trafic sau oriunde acestea pot aparea. Totusi, cand sunt pusi intr-o astfel de situatie ei dau dovada de calm si "self control" iar daca vor simti nevoia sa demonstreze ceva o vor face prin metode inteligente. De partea cealalta, barbatii imaturi vor incerca sa isi demonstreze masculinitatea cu fiecare ocazie ivita in loc sa abordeze inteligent situatia.

Responsabilitatea.

Un adevarat gentleman se va gandi de doua ori inainte sa arunce vina pe altcineva pentru propriile greseli. Daca acesta face o greseala are puterea de a si-o asuma si de a se scuza imediat si nu va incerca sa te convinga ca este posibil sa fie vina ta si nici nu va incerca sa te manipuleze incat sa crezi ca ai interpretat eronat situatia. Pur si simplu acesta va accepta faptul ca a gresit si va cauta modalitati de a rezolva problema.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu