Dieta cu haine.

Dieta cu haine.

Din fericire pentru multe dintre noi, exista si alte metode prin care putem arata mai slabute si sexy fara sa tinem cont de tot felul de diete complicate sau sa ne infometam doar de dragul de a purta o rochie sau o pereche de blugi. Aceste metode sunt reflectate de hainele sau stilul nostru vestimentar.

-Una dintre cele mai simple metode este aceea de a crea imaginea unei tinute gratioase. Poti face lucrul acesta purtand hainele intr-o singura culoare de sus pana jos. Este indicat sa folosesti nuante inchise cum ar fi albastrul, gri sau clasicul negru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Pentru a arata mai inalta si subtire,renunta la fustele foarte scurte, poti imbraca fara retineri fustele ce se termina sub genunchi sau fustele-creion, alaturi de bluze cu model in zona bustului. Acestea iti vor accentua silueta si te vor face sa pari mai inalta. Te mai poti ajuta si de o pereche de pantofi cu tocuri inalte si bot ascutit. Evita pantofii cu tocuri mici sau cu boturi patratoase.

 

 

 

 

 

 

 

 

-Un alt truc care iti poate fi de sa ascunzi cateva kilograme, este iluzia creari picioarelor lungi. Poti face acest lucru purtand pantofi de culoarea pielii piciorului sau a dresurilor. Acestia dau iluzia unor picioare mai lungi. Poarta pe timpul verii pantofi bej, cat mai apropiati de nuanta pielii tale, iar iarna combina dresul negru cu pantofii de aceeasi culoare. Indoor o piesa de lenjerie intima si o pereche de pantofi cu toc va face ravagii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Poarta un colier supradimensionat sau un accesoriu extravagant, acestea au menirea de a atrage atentia de la un abdomen mai proeminent sau alte imprefectiuni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Fii mereu bronzata. Chiar daca mergi la salon sau folosesti creme autobronzante, nu renunta la acest obicei nici pe perioada iernii. Astfel vei reusi sa ascunzi  venele umflate, petele, si, mai mult decat atat dupa cum stim, bronzul intotdeauna subtiaza corpul, facandu-l mai atragator.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Imbraca blugi simpli sau pantaloni drepti, fara buzunare si alte accesorii, acestia sunt cei care iti vor subtia si alungi picioarele. Daca sunt negri sau au o culoare inchisa, e mai mult decat perfect. Evita etichetele, scrisurile mari, cataramele proeminente si buzunarele largi. Poti incerca si pantaloni care iti pun in valoare posteriorul. Evita-i pe cei cu tururile lasate, te dezavantajeaza.

-Poarta jachetele si sacourile impreuna cu jeansi. Manecile bine croite si liniile drepte ale acestor piese, deviaza atentia de la orice imperfectiune a corpului tau.

-Decolteurile in V, sunt cat se poate de elegante, si au tendinta de a ingusta partea superioara, dand senzatia unui corp mai lung si mai subtire. Fie ca este vorba de un simplu tricou, o camasa sau o rochie, decolteul in V avantajeaza toate tipurile de silueta.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu