Stiu... despartirea doare! Si eu am trecut prin asta

Stiu... despartirea doare! Si eu am trecut prin asta

Incurcate sunt caile dragostei...cu atat mai mult cele ale despartirii. Insa, cateodata, chiar si cei mai apropiati oameni trebuie sa isi spuna "adio" si sa isi vada de drum separat. Spun asta pentru ca si eu am trait cateva despartiri, unele dureroase, altele mai putin. Nu toate mi-au lasat un gust amar, caci pe unele le-am considerat chiar necesare. 


Se intampla sa aud tot mai des femei care se plang ca nu isi pot uita fostul si pentru care acest subiect a devenit o reala tragedie. Au impresia ca lumea s-a terminat si ca peisajul sumbru al viitorului le va face sa recurga la cele mai imprudente gesturi. Doamnelor, totul are o rezolvare! Chiar si cea mai franta inima isi poate reveni din propria cenusa, exact ca pasarea Pheonix. Trebuie doar sa iti doresti asta!


Sa iti spun ce fac eu sa uit ca am fost a lui!


Ultima relatie cu un barbat mi-a lasat urme adanci in suflet. Amandoi am facut greseli, poate prea multe cateodata, insa nu greselile ne-au facut sa ne separam, ci mai degraba prapastia care se adancea pe zi ce trece intre noi. 


Oricat de bine ne simteam in asternuturi noaptea, a doua zi parca eram doi straini. Eram singuri in doi, ne minteam unul pe altul si credeam ca totul se va rezolva de la sine. Pana intr-un moment in care, dupa o cearta cu scantei, mi-am luat lucrurile si am plecat definitiv din apartament. 


Dupa o despartire dureroasa, ai impresia ca cea mai usoara cale de a uita este sa nu mai aduci in discutie subiectul. S-ar parea ca lucrurile stau cu totul altfel si ca, de fapt, e chiar incurajator sa abordezi cat se poate de franc acest subiect critic. Ceea ce am si facut.


Citeste si: Cateva recomandari inainte sa incerci sexul in trei 


Chiar daca imaginea asternuturilor goale in care obisnuiam sa imi fac de cap cu fostul ma deprima constant, m-am gandit ca nu pot trai foarte mult timp singura. Aveam nevoie de cineva caruia sa ii spun tot ce simt si fata de care sa ma manifest asa cum imi place. Sunt o fire sentimentala, pasionala, usor anxioasa, insa nicidecum o femeie solitara. 




Am inceput sa caut online un partener sau, mai bine zis, o partenera, caci eram convinsa ca o femeie m-ar intelege mult mai bine decat un barbat. Stii tu, oamenii sunt ca bauturile, asa ca, in loc sa imi inec amarul intr-un whisky, am ales o sticla de sampanie buna. 


I-am propus sa ne vedem direct la mine in apartament, intr-o seara de sambata. Nu stiam nimic despre ea, in afara de faptul ca o cheama Tania si ca e blonda. Cateva minute mai tarziu, in fata usii mele a aparut o femeie apetisanta din cap pana in picioare in a carei privire se citea un singur cuvant: pasiune. 


Ceea ce la inceput era doar o curiozitate sexuala s-a transformat intr-o adevarata aventura amoroasa. A fost suficient sa dam peste cap cateva shot-uri de tequila si o sticla de vin ca sa devenim cele mai bune prietene. La inceput, am crezut ca voi fi nevoita sa ma prefac pentru a fi bine, insa totul a devenit atat de firesc, incat am redevenit eu. 


I-am povestit toata drama amoroasa prin care trecusem cu fostul si m-a inteles inca din prima secunda. Dupa discutii lungi, am inceput sa ne dezbracam din priviri si sa ne intrebam, in gand, oare cum ar fi? Am renuntat la inhibitii si, desigur, la hainele de pe noi si ne-am grabit sa mergem in dormitor. Imi amintesc ca nici nu vedeam bine unde e patul, caci o ploaie de saruturi ma inunda din cap pana in picioare. 


Citeste si: Pornografia, un rau necesar



Ne-am iubit profund pana la ultima suflare. Nici acum nu imi pot scoate din minte imaginea blondei care imi musca flamand sanii si ma rasfata cu atingeri fierbinti. Dupa ore bune de placeri interzise, mi-am dat seama ca fantezia de a fi cu o femeie este unul dintre cele mai dulci pacate. 


Eram epuizata, dar fericita si razbunata. Mi-am lasat capul pe umarul ei gol si am oftat puternic. In mod cert nu imi mai doream o relatie serioasa in acel moment, insa mi-ar fi placut sa o mai vad, din cand in cand. Simteam ca ma intelege si ca intalnirea cu ea a fost exact ca un pansament de care aveam nevoie pentru rana numita “despartire”. 


Sexul cu cineva nou a fost exact ce aveam nevoie dupa despartire. M-am simtit revigorata. Am simtit ca am facut un pas spre a merge mai departe. Pentru prima data, am privit sexul ca pe ceva complet separat de o relatie serioasa. Am uitat de fostul partener si am decis sa ma cunosc mai bine. Tu ai putea face asta?

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu