24 de Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru El - Iata cum iti poti surprinde iubitul

24 de Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru El - Iata cum iti poti surprinde iubitul

Stim... cu fiecare an pare tot mai dificil sa gasesti cadoul perfect de Valentine's Day pentru el. Are tot ce isi doreste, inimioarele sau ursuletii nu sunt genul lui, iar un cadou obisnuit nu este potrivit cu ocazia. Pare complicat si, totusi, sunt atat de multe lucruri pe care le poti face si care sa aiba un impact puternic asupra lui. Si nu, nu trebuie sa cheltuiesti mult. Ai nevoie de putina imaginatie si dorinta de a arata iubirea. Iata propunerile noastre, cu care poti crea amintiri de neuitat :)

1. Numaratoare inversa pentru Ziua Indragostitilor. Creeaza o coroana festiva simpatica, cu notite distractive care sa arate numaratoarea inversa pana de Valentine’s Day. Poti sa incepi cu data de 1 februarie, iar pana de Ziua Indragostitilor vei avea un mod dulce prin care ii vei arata dragostea ta.

2. Calendar cu biletele romantice. Poti crea un calendar simpatic pentru luna Februarie, in care, fiecare zi este trecuta pe un plic. In plic poti introduce diverse biletele cu mesaje romantice pentru iubitul/sotul tau care ii vor aduce cu siguranta zambetul pe buze. 


3. Video semnificativ pentru Valentine’s Day. Ofera-i in dar un video cu amintiri pe care nu le veti uita niciodata. Creeaza un video special si surprinde-ti iubitul/sotul in timp ce urmareste filmuletul. Imagineaza-ti ca sunteti pe canapea sau in pat, ii oferi laptop-ul sau proiectezi pe TV, porneste filmul si apar imaginile cu voi doi. 

4. Tablou in forma de inima. Ofera-i in dar un poster intr-o rama simpatica, care sa cuprinda imagini cu voi doi, asezate in forma de inima.


5. Un cos amuzant cu produse pentru baie. Pregateste-i un aranjament vesel cu tot felul de produse pentru dus, cum ar fi spumant de baie, sapunele in forma de inima, lumanari parfumate, petale de flori, burete pentru dus si ale produse asemanatoare. Dupa ce i le daruiesti, propune-i sa le folositi impreuna.

6.  Un “buchet” cu dulciurile si cofeturile preferate ale partenerului. Il poti concepe tu sau il poti achizitiona gata facut de la Chocolissimo. Adauga un mesaj personalizat, specific pentru Ziua Indragostitilor si ai obtinut un cadoul “dulce”.

7. Un Kit pentru o zi in doi. Sampanie, bomboane fine de ciocolata, un film romantic si o patura pufoasa, toate aranjate intr-un cos ornat cu o panglica draguta. 

8. Alinta-ti iubitul/sotul cu un mic dejun romantic, servit in pat. Incepe dimineata in forma si prepara un mic dejun fermecator pe care sa il savurati pe indelete. 

9. Cina…si ceva in plus. De Valentine’s Day nu trebuie neaparat sa aveti rezervare la restaurant pentru a va putea bucura de compania celuilalt. Pregateste-i o cina romantica in cuibusorul vostru de nebunii, savurati un pahar cu vin la lumina lumanarilor si intrati in spiritul Zilei Indragostitilor oferindu-va momente de neuitat. 


10. O zi sau o noapte la SPA. Surprinde-ti perechea cu un rasfat regal si rezerva din timp un tratament deosebit pentru amandoi. Relaxati-va, profitati de fiecare moment si alungati orice urma de stres cotidian. Daca vrei sa aveti o noapte de neuitat, poti sa ii oferi persoanei iubite un masaj clasic de relaxare sau un masaj erotic la salonul Confidential, iar Ziua Indragostitilor se va incheia cu o noapte plina de pasiune. 

11. Clipe dulci de Valentine’s Day. Ziua Indragostitilor este un moment in care ii poti arata persoanei dragi cat esti de fericita ca face parte din viata ta. Pregateste prajiturele micute in forma de inima sau rotunde si aseaza-le pe betisoare de frigarui. Le poti orna cu diferite bombonele sau le poti glazura cu ciocolata. 

12. Cina romantica la inaltime. Daca aveti un acoperis accesibil iar vremea tine cu voi, transforma seara de Valentine’s Day intr-o noapte de neuitat, sub lumina stelelor. Daca nu va este la indemana un loc aflat la intaltime, poti face rezervare la restaurantul NOR din Bucuresti care ofera o priveliste spectaculoasa si puteti savura o cina romantica in doi. 

13. O noapte sau mai multe la hotel. Vrei sa schimbi decorul si sa va deconectati de la rutina zilnica? Puteti petrece clipe minunate impreuna la hotel. Profita de aceasta ocazie iar de Valentine’s Day ofera-i in dar o noapte la un hotel romantic, departe de griji si probleme. 

14. Idei sexy de Valentine’s Day. Uita de scrisorile roz parfumate si pregateste o zi de Valentine’s Day de-a dreptul senzuala. Poti concepe diferite joculete romantice sau chiar erotice, pe care le poti consemna pe cartonase simpatice. Invita-ti persoana iubita la cea mai infierbantata provocare. 

15. Post-it personalizat “De ce te iubesc?”. Valentine’s Day, o zi intreaga dedicata iubirii, o zi in care ii poti arata persoanei dragi ce inseamna cu adevarat pentru tine si de ce il iubesti. Creeaza un post-it personalizat cu 100 de motive pentru care il iubesti. Ofera-i un dar cu adevarat romantic si plin de semnificatie.


16. Scrisoare romantica. Daca vrei sa mergi pe stilul clasic, un mod prin care iti poti exprima sentimentele este o scrisoare de dragoste. Asterne-ti pe hartie gandurile si vorbeste-i in scris persoanei dragi tie despre iubire. 

17. Scrisori cu data. Poti scrie mai multe scrisori de dragoste pentru iubitul/sotul tau si le poti pune zile diferite pentru a fi deschise (De ex: pentru cand este suparat, in ziua aniversarii voastre, de ziua lui etc.). Introdu scrisorile intr-o cutie draguta de lemn sau mai simplu, leaga-le cu o panglica si ofera-le in dar partenerului. Zambetul ii va lumina chipul in zilele in care va citi scrisorile de la tine. 

18. Foloseste petale de trandafiri pentru un plus de romantism. Petalele de trandafiri nu trebuie sa fie doar o secventa dintr-un film de dragoste sau un gest pastrat pentru luna de miere. Drumurile cu petale de trandafiri sunt o invitatie perfecta pentru orice activitate ai planificat si oricine ar fi incredibil de curios sa vada unde conduc. 


19. Banner “Te iubesc”. Iti iubesti perechea si cauti un mod prin care sa-i arati sentimentele de Valentine’s Day? Poti face un banner dragut cu mesajul “te iubesc” sau ii poti scrie mesajul cu ruj sau carioca pe oglinda din baie. 

20. Cauta si gaseste de Valentine’s Day. Vrei sa-ti provoci persoana iubita la un joc distractiv? Ascunde bilete cu diverse mesaje romantice si ofera-i indicii incerte despre locurile in care le-ai pus. Amuzati-va impreuna si lasati magia Zilei Indragostitilor sa va cuprinda.

21. Cafea cu aroma de iubire. Obisnuieste sa bea cafea? In luna Februarie, prepara-i dimineata cafeaua si lasa-i pe cana post-it-uri cu mesaje de dragoste care sa-i lumineze intreaga zi. In plus, de Valentine’s day surprinde-ti perechea cu o cafea deosebita si un mesaj cat mai romantic. 


22. Adevar sau provocare. Ziua Indragostitilor va fi si mai incitanta daca elimini obisnuitul preludiu si lasi deoparte toate inhibitiile. Scrie biletele cu diferite intrebari indraznete la care ai vrea sa-ti raspunda partenerul si cateva provocari erotice pe care iti doresti sa le puneti in aplicare. Amandoi veti fi invingatori in acest joc! 

23. Tablou personalizat. Poti face o selectie de fotografii cu cele mai importante momente pe care le-ati petrecut impreuna. Aseaza imaginile intr-un tablou si noteaza sub fiecare poza data cand a fost facuta. 

24. Tabloul dragostei. De Valentine’s Day inlatura orice urma de inhibitie si realizeaza impreuna cu persoana iubita un tablou inedit. Creeati arta in timp ce va iubiti! Ai nevoie doar de un kit special de vopsea, pe care il poti cumpara de pe Amazon. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici  vopseaua pe cearsaf si sa va lasati prada pasiunii. Trupurile voastre se vor deplasa pe cearsaf reusind sa creeze o pictura abstracta.

Speram sa gasesti cadoul potrivit pentru Valentine’s Day cu ajutorul sugestiilor de mai sus si nu uita faptul ca iti poti arata sentimentele zi de zi, insa de Ziua Indragostitilor incearca sa-i dovedesti un pic mai mult.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu