Lenjeria intima, parte din viata ta.

Lenjeria intima, parte din viata ta.

Pentru noi cei de la Just4girls, lenjeria intima a insemnat intotdeauna mai mult decat un sutien sau o pereche de chiloti. Viata ne-a aratat ca nici un alt articol de imbracaminte, nu poate schimba o persoana asa cum o poate face o piesa de lenjerie intima sexy. Chiar daca este vorba de primul corset purtat intr-o seara romantica, de jartiera din noaptea nuntii sau de primul babydoll, oricum ai privi, lenjeria intima atinge in orice clipa fiecare aspect al vietii.+

Si asa cum in viata nu trebuie sa faci compromisuri, la fel ar trebui sa tratezi si cu lenjeria intima... fara compromisuri.

-Cand doresti sa-ti cumperi o piesa de lenjerie sexi nu incerca sa te pacalesti ca iti vine bine. Sti cand ti se potriveste, si cand nu. Nu conteaza ce iti va spune vanzatoarea sau cat ajustari ii vei face, daca nu e confortabila din momentul in care o imbraci, nu va fi confortabila niciodata. Acelasi lucru este valabil si in viata. Prietenii, relatiile toate acestea se potrivesc sau nu, atunci cand ceva nu se potriveste, nu trebuie sa fortezi  nota, in caz contrar, (poti lua ca exemplu un sutien sau un corset) vei suporta durere si disconfort, senzatii pe care le-ai fi putut evita cu usurinta.

- Trateaza cu grija lucrurile de care iti pasa. Pana acum, probabil ai auzit ca lenjeria ta ar trebui sa fie intotdeauna spalata de mana si atarnata la uscat, si nu supusa capriciilor masinii de spalat. Chiar daca necesita un pic mai mult timp (si stim cu totii cat de pretios este el), te asiguri in acest fel ca vei avea o lenjerie de corp care rezista in timp... si asta doar pentru ca ai avut grija de ea. Acelasi lucru este valabil si in viata de zi cu zi. Oamenii pe care ii pretuim trebuiesc tratati cu blandete si delicatete.

- Fii motivatia ta. Lenjeria intima nu este facuta doar pentru a fi purtata pe sub haine. Cel mai bun motiv pentru a avea o lenjerie intima este modul in care aceasta te face sa te simti. Orice ar fi, meriti sa fii rasfatata, iar lenjeria care te poate ajuta sa atingi acesta placere, merita toti banii. Esti propriul tau cel mai bun motiv pentru a trai viata pe care o doresti.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu