Nu stii inca ce costume de Craciunita sa alegi? Iata propunerile noastre!

Nu stii inca ce costume de Craciunita sa alegi? Iata propunerile noastre!

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, iar de multe ori ne putem trezi doar cu cateva zile inainte de Craciun, fara nicio idee de cadou. Ce mai ramane de facut? Chiar daca prietenele tale se vor multumi cu o sticla de vin sau un cozonac, va trebui sa ii acorzi atentie si partenerului de dormitor. Cu toate ca, in cele mai multe cazuri, barbatii se vor bucura la vederea unui gadget sau a unui set de ingrijire corporala, Craciunul acesta il poti surprinde intr-un mod cu adevarat inedit!



Oare ce ar spune daca te-ar vedea in Ajun, asteptandu-l intr-un babydoll vaporos, rosu ca focul, cu detalii delicate din dantela si puf? Probabil ca i-ar cadea fata de uimire, stiind ca urmeaza o noapte magica, de iubire patimasa!



De aceea, este bine sa te pregatesti din timp pentru o seara fierbinte de Craciun, ca sa eviti astfel fuga pe ultima suta de metri dupa un costum sexy de Craciunita. In plus, chiar si daca vei comanda online doar cu cateva zile inainte, este posibil ca pachetul livrat sa intarzie peste masura. Din acest motiv, iti recomandam sa iti faci din timp aceste achizitii, mai ales ca luna noiembrie este luna reducerilor!



Fara alte introduceri, iata care sunt cele mai sexy costume de Craciunita de anul acesta:




Costumde Craciunita Santa Lady pants si vest


Acest costum sexy de Craciunita este cu adevarat fermecator! Confectionat dintr-un satin elastic si format din vesta si pantaloni, costumul de Craciunita Santa Lady va aprinde flacara pasiunii in dormitor si iti va garanta o noapte cu adevarat magica in bratele iubitului tau!




Costum de Craciunita Xmas chemise


Foarte senzuala si atragatoare, aceasta chemise transparenta iti garanteaza un Craciun de neuitat, alaturi de partenerul tau. Un produs marca Obsessive, acest costum sexy este format din chemise, chilot tanga si caciula de Craciunita, confectionate din dantela si cu detalii din puf. Nu mai sta pe ganduri si comanda acum pentru o noapte de iubire patimasa!




Costum de Craciunita Merilly babydoll


Un costum sexy de Craciunita extrem de seducator, care iti va darui o noapte plina de magia Craciunului! Format dintr-un babydoll, caciula si chiloti tanga din tulle fin, acest costum sexy este cu adevarat fermecator. Pregateste-te sa ii oferi iubitului tau o surpriza de proportii, cand te va vedea in dormitor!




Costum de Craciunita Merilly set


Pentru o combinatie de stil, senzualitate si delectare, alege acest costum format din manusi decupate, caciulita de Craciun si chiloti tanga, confectionate din materiale fine, de cea mai buna calitate. Ofera-i partenerului tau o seara de amor fierbinte de acest Craciun! Poti accesoriza aceasta tinuta cu o pereche de pantofi cu toc cui sau cizmulite, cu nipple covers sau chiar un corset senzual de culoare rosie!



via GIPHY


Bonus


Fa-l sa isi aduca aminte de aceasta noapte pentru tot restul vietii, asteptandu-l imbracata in halat sau haina, fara nimic pe dedesubt, cu o caciula de Craciunita care va face totul si mai incitant! Nu uita de accesoriile precum pantofii cu toc si un colier de perle sau un choker, pentru o noapte de dragoste patimasa!





Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu