A fi femeie sexy NU inseamna ce crezi tu

A fi femeie sexy NU inseamna ce crezi tu

Exista femei care cred ca sunt sexy doar prin felul in care arata si femei care se simt sexy prin modul in care isi traiesc viata. Pentru cele din urma, conceptul de "femeie sexy" este unul cat se poate de complex, intrucat acesta inseamna mult mai mult decat a avea o atitudine dezghetata si a cuceri intreaga suflare masculina cu sarmul lor incontestabil. 

Un rol asumat
Nu de putine ori am auzit femei care se plangeau de faptul ca nu stiu cum sa fie sexy in viata de zi cu zi si ca si-ar dori sa devina mai atractive pentru barbati. Dupa multe discutii tipice, ca intre femei, am ajuns la concluzia ca, de fapt, acestea nu inteleg cu adevarat ce trebuie sa faca pentru a fi in aceasta stare. Si spun stare, deoarece calitatea de a fi sexy nu se rezuma doar la infatisare, ci trece dincolo de ea, in pragul mental. 



Cu alte cuvinte, doamnelor, nu e vorba de vestimentatie aici, nici macar de nuditate, ci de atitudinea pe care alegem sa o afisam atat in dormitor, cat si in societate. Degeaba alegi sa porti cea mai provocatoare lenjerie intima sau sa nu porti nimic in asternuturi daca nu esti pregatita mental sa fii mai cuceritoare ca oricand. Accepta ideea de a fi o femeie sexy si vei deveni, cu timpul, mult mai sigura pe tine. Nu iti fie teama ca vei fi respinsa, nicidedcum ridiculizata, ci asuma-ti rolul de femeie sexy pe care sa il stapanesti in totalitate. 


Zona de confort, un pericol iminent
Adevarata putere de a fi o femeie sexy se regaseste in atitudine, astfel ca barbatul de langa tine poate fi cucerit cu o simpla stare de spirit. Sa te simti increzatoare in ceea ce priveste atat aspectul tau fizic, cat si calitatile intrinseci cu care ai fost inzestrata este primul pas spre o atractie sexuala autentica. Ti se pare greu de crezut? Incearca sa iesi din zona de confort, dezbraca-te de inhibitii si nu doar ca il vei cuceri iremediabil, dar ii vei schimba conceptia pe care o are despre rutina din cuplu. 

Tu detii sexualitatea
Trebuie sa recunosc ca am avut ocazia sa traiesc multe experiente amoroase, unele frumoase, altele in fata carora am ramas indiferenta, insa intotdeauna mi-am pastrat puterea de seductie. Intalnind tot felul de barbati, am ajuns la concluzia ca a deveni o femeie sexy este, de fapt, o stare de spirit care, de cele mai multe ori, "bate" felul in care arati. Mereu am pus pret pe aspectul fizic, insa nu infatisarea e factorul determinant atunci cand vrei sa seduci. Altfel spus, nu e suficient ca rujul rosu sa iti "sarute" buzele si dantela fina sa iti "mangaie" trupul, ci e nevoie de mai mult de atat. 



Flirtul, distractiv si sexy
Te-ai intrebat vreodata de ce experientele sexuale din dormitor nu mai sunt la fel de apetisante ca la inceputul relatiei? Mai mult, te-ai gandit vreodata daca nu cumva ai uitat sa flirtezi cu barbatul de langa tine? A fi o femeie sexy nu inseamna numai a incerca sa seduci la inceput, ci a face asta in permanenta prin cuvinte, prin jocul de rol si, in mod special, prin limbajul trupului. Pune-ti in valoare calitatile feminine si mizeaza pe toate atuurile cu care ai fost inzestrata daca iti doresti ca barbatul tau sa ramana la fel de interesat. Pastreaza pentru tine o doza de mister si te vei simti cu adevarat o femeie sexy. 


Dupa cum vezi, exista atat de multe moduri de a te simti o femeie sexy, incat ai nevoie doar de putina imaginatie si curaj pentru a fi cine esti cu adevarat. Dupa ce vei stapani arta de a fi sexy, vei putea deveni cea mai buna versiune a ta atat in fata partenerului, cat si fata in fata cu propria persoana. Din postura de femeie sexy te vei simti grozav, intrucat te vei iubi mai mult si vei trai la intensitate maxima fiecare moment ca pe un deliciu personal. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu