Il vrei acasa atunci cand iese cu baietii? Iata ce trebuie sa faci

Il vrei acasa atunci cand iese cu baietii? Iata ce trebuie sa faci

Multi barbati practica iesirile in oras "ca baietii" si se dau disparuti pana dimineata. Cu toate ca partenerele sunt indignate de faptul ca acestia uita complet, chiar si pentru cateva ore, de existenta lor, de partea cealalta a baricadei, barbatii considera intalnirile cu prietenii o ocazie numai buna de a petrece timp ca baietii si, de ce nu, de a agata ceva. Unii chiar ajung in patul altei femei... altii nu. 


Indiferent de finalul iesirii, de cele mai multe ori aventura se incheie acasa cu o cearta in care sotia sau iubita ii reproseaza ca a iesit si ca a stat atat de mult la baut cu baietii. 



Din experienta mea, am invatat un lucru foarte important...


Mesajele amenintatoare, apelurile insistente sau santajul emotional nu sunt modalitati prin care poti aduce acasa un barbat!


Daca ti-ai propus sa iti legi barbatul de pat si sa ii interzici sa se mai bucure de acest hobby masculin e ca si cum ai juca un rol intr-un scenariu BDSM. Afla ca nu aceasta e calea spre inima si... comoara lui. 


Barbatii au nevoie sa se simta liberi, iar noi, femeile, trebuie sa fim mereu cu un pas inaintea lor, sa le oferim acea libertate controlata pe care ei sa o considere rasfatul suprem. Si tu iti poti aduce acasa barbatul cat ai clipi, fara sa il constrangi in vreun fel. Unde mai pui ca te poti distra pe cinste facand acest lucru? 


Sa iti spun cum imi aduc eu barbatul din oras: pleaca viteaz din bratele mele, se intoarce mielusel intre picioare! 




In loc sa petrecem o seara pasionala in doi, iubitul meu a preferat sa raspunda invitatiei unor prieteni si sa iasa cu ei "la o bere", asa cum obisnuieste cateodata. Trebuie sa recunosc ca m-am simtit usor ignorata, insa sentimentul a trecut foarte repede, mai ales ca ideea razbunarii isi facea loc in mintea mea. M-am gandit ca e momentul sa ii dau o lectie, insa nu ca o partenera geloasa si isterica, ci dimpotriva, ca o adevarata doamna ce sunt. 


Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma delectez cu cateva pahare de vin rosu si putina muzica pe fundal. Mi-am ales, apoi, o lenjerie sexy seducatoare in care sa ma simt stapana universului si m-am pregatit de "relaxare". Era timpul sa imi descopar si eu latura hedonista, asa ca am luat un vibrator si m-am bucurat de cateva clipe intense. 


In timp ce imi masam senzual zona intima, m-am gandit sa ii trimit si iubitului meu o bucatica din placerea mea. Am filmat cateva scene deocheate si i le-am trimis fara sa stau pe ganduri, insotite de mesajul "Vino sa gusti si tu! E fierbinte!". Nici jumatate de ora nu a durat si iubitul meu era la usa, insetat de sex salbatic. Si cand te gandesti ca tot ce am facut a fost sa ma simt bine...


Intr-o alta seara, in care abia asteptam sa imi fac de cap alaturi de el, am primit un mesaj in care imi scria ca intarzie si ca a ramas in oras cu prietenii. M-a rugat sa il astept, pentru ca e dornic de sex, insa eu nu sunt cea mai rabdatoare persoana din lume, asa ca i-am trimis cateva poze indecente si i-am scris ca il vreau, acum, fara scuze. Tehnica a functionat de minune, caci nu a trecut mult timp si barbatul meu si-a facut aparitia cu un buchet de flori si o sticla de vin. Era dornic sa ma aiba si sa il am! 




Dupa cum vezi, nu e chiar atat de greu sa iti aduci barbatul acasa, daca folosesti cateva trucuri istete. 


Ii place sa fie dominat? Imbraca un costum din latex si ordona-i sa vina de urgenta acasa, caci e sclavul tau si vrei neaparat sa il pedepsesti. Ii place sa fii feminina? Poarta cea mai provocatoare lenjerie intima pe care o ai in garderoba si trimite-i un streaptease de nerefuzat pe post de mesaj. Arata-i ca te dezbraci doar pentru el si ca se va bucura de un show erotic acasa si va veni cat pocnesti din degete. 


Vrei sa stie cat de "hot" esti in seara asta? Trimite-i o secventa dintr-un film porno insotita de mesajul "astia am putea fi noi in seara asta, ce zici?" si i se vor aprinde calcaiele pana acasa. Mai mult, daca tii sa ii pregatesti o surpriza neasteptata, invita-ti o prietena si faceti impreuna un pictorial nud incendiar. Niciun barbat nu poate sa refuze un ménage à trois, aceasta cireasa de pe tort a cuplurilor moderne...

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu