Ce gandesc barbatii atunci cand isi vad partenerele in lenjerie sexy

Ce gandesc barbatii atunci cand isi vad partenerele in lenjerie sexy

Te-ai intrebat deja de prea multe ori ce gandeste partenerul tau atunci cand te vede purtand o lenjerie provocatoare. Probabil ca atunci cand achizitionezi lenjerie intima, in primul rand te gandesti daca o sa fie pe placul lui sau daca il vei impresiona. Dar ce gandesc cu adevarat barbatii atunci cand apari intr-o lenjerie sexy?

Pentru barbati, excitatia poate veni intr-o secunda daca se afla la inceputul unei relatii sau daca este vorba despre o femeie misterioasa. Daca aveti ceva timp impreuna, poate dura putin mai mult, insa nu este o regula. O lenjerie sexy poate fi o arma secreta in arsenalul tau. Trebuie doar sa stii cum sa o folosesti si sa mentii aprinsa flacara in relatie.

Atunci cand porti o lenjerie sexy, de cele mai multe ori te pui pe planul doi si te gandesti mai mult la imaginea pe care o va avea partenerul tau atunci cand te va privi. Devii, poate fara sa vrei, un adevarat critic la adresa ta. Iti faci mustrari de constiinta si pierzi din vedere esentialul. Dupa ce te va privi interesat si plin de dorinta, ii va lua mult mai putin timp sa te dezbrace decat ti-a luat tie sa-ti faci curaj ca sa porti o lenjerie sexy.

O lenjerie sexy trebuie sa fie o modalitate in plus prin care sa iti exprimi sexualitatea si sa iti seduci partenerul. Sexul este un dar de nepretuit. Mentine flacara iubirii aprinsa, iar momentele din dormitor vor fi magice. Fii increzatoare in fortele tale si in puterea de atractie. 

Cand porti lenjerie sexy, gandeste-te in primul rand ca iubitul tau nu vrea sa vada un robot cu miscari calculate care nu isi asuma tinuta pe care o poarta. Vrea sa vada femeia de care s-a indragostit, puternica si sigura pe ea. O lenjerie provocatoare ii va oferi partenerului tau senzatia ca ti-ai facut timp sa te pregatesti special pentru el. 

Barbatii adora piesele de lenjerie sexy pentru ca adora ideea de a sti femeia de langa ei incitata, tanjind dupa ei si dornica de o noapte plina de pasiune. In momentul in care imbraci o lenjerie provocatoare, alunga toate temerile si complexele legate de trupul tau si incearca sa apari in fata iubitului tau in cea mai buna versiunea a ta. 

Probeaza diferite stiluri de lenjerie sexy si asigura-te in primul rand ca te vei simti confortabil atunci cand o vei purta. Tine cont de formele trupului tau, de marimea potrivita si lasa inhibitiile deoparte. Daca esti critica cu tine insati si te gandesti permanent la modul in care arati sau la micile imperfectiuni pe care le ai, mai mult ca sigur partenerul tau va simti asta. Nu trebuie sa te straduiesti sa fii frumoasa sau sexy pentru iubitul tau. Mai degraba, trebuie sa vezi in tine puterea unei zeite senzuale care ofera si primeste placere in acelasi timp.

Fiecare femeie are cel putin un lucru pe care il poate face atunci cand se pregateste pentru o noapte speciala si care o va face sa se simta feminina, senzuala si gata de o noapte fierbinte in asternuturi. Si nu e vorba despre a te simti frumoasa, ci despre a te simti senzuala si de a fi capabila sa fii o iubita de exceptie.

Nu astepta sa ai corpul perfect ca sa ai parte de momente de neuitat. Increderea si senzualitatea vin din interiorul tau, iar o lenjerie sexy iti ofera doar o nota in plus de erotism in ochii partenerului tau. 


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu