De ce ar trebui sa ai un bodystocking din plasa in colectia ta de lenjerie intima

De ce ar trebui sa ai un bodystocking din plasa in colectia ta de lenjerie intima

Ce este mai exact un bodystocking din plasa? 

Acest tip de lenjerie sexy seamana foarte mult cu ciorapii, dar acopera o suprafata corporala mult mai mare. De cele mai multe ori, un bodystocking este realizat din tesaturi de siret sau dantela si poate fi cu maneca lunga, scurta sau stil corset. Orice bodystocking reuseste sa puna in evidenta formele apetisante ale corpului tau si iti va incita cu siguranta partenerul.

Un bodystocking din plasa este incredibil de usor de purtat. Aceasta lenjerie sexy are ca avantaj faptul ca nu mai trebuie sa porti chiloti sau sutien. Mai mult, nu trebuie sa iti faci prea multe griji atunci cand vine vorba despre marimea potrivita pentru un bodystocking. Fiind confectionat dintr-un material extrem de elastic, care se muleaza perfect, este potrivit tuturor formelor si dimensiunilor de trupuri si are un impact desavarsit. 

Probabil te intrebi de ce ai avea nevoie de un bodystocking?

Incredibil sau nu, un bodystocking din plasa poate fi perfect atunci cand ai complexe legate de forma trupului tau, celulita sau alte imperfectiuni. Acest costum sexy iti poate oferi incredere atunci cand ai cea mai mare nevoie. Fiind disponibil intr-o selectie vasta de stiluri, culori si modele, vei gasi cu siguranta un bodystocking potrivit si pentru tine.

Majoritatea lenjeriilor de tip bodystocking au decupaje inghinale, care expun total zona intima. Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie sa te dezbraci de tinuta sexy ca sa oferi partenerului imagini de neuitat.

Orice barbat este mai mult decat incantat sa-si priveasca partenera imbracata intr-o lenjerie sexy. Odata ce vei imbraca un bodystocking din plasa, partenerul tau nu isi va mai putea lua privirea sau mainile de pe trupul tau. Va fi incantat de noua ta tinuta sexy, dar si de increderea pe care o emani. 

Iata cateva modele de bodystocking din plasa pe care le poti purta fara inhibitii:

Addie Bodystocking

Un bodystocking din plasa incitant, cu decupaj in zona inghinala, care degaja erotism si raspandeste zeci de fiori. Modelul simplu, dar elegant, iti contureaza liniile trupului si iti ofera un aer foarte gratios. Realizat din plasa flexibila, decorat cu elemente florale ce evidentiaza liniile corpului, Addie Bodystocking te va transforma in cea mai buna versiune a ta! 


Blanca Catsuit

Bodystocking-ul Blanca este unul dintre cele mai indraznete modele de lenjerie intima pe care le poti alege, deoarece nu lasa loc imaginatiei. Cu siguranta reactia partenerului tau va fi una peste masura asteptarilor! Blanca Bodystocking este un costum sexy, care imita ideea de corset cu portjartier atasat, cu decupaje largi in partea din fata care vor atrage privirea partenerului tau.


Bonnie Bodystocking 

Redescopera-ti latura incitanta si poarta cu incredere Bonnie bodystocking, realizat din material fin, de calitate, care iti alinta trupul si iti pune in valoare formele apetisante. Acest bodystocking din plasa se muleaza perfect pe trup si este prevazut cu un decupaj delicat in zona inghinala. De aceea, seamana foarte mult cu un costum sexy cu portjartier si dresuri atasate.


Korin Bodystocking

Urmareste-i reactia partenerului in timp ce apari in dormitor precum o felina, imbracata in bodystocking-ul Korin. Vei fi sigura pe tine si te vei transforma intr-o femeie provocatoare, care va pune pe jar inima iubitului. Manecile 3/4 si decupajul delicat din zona intima iti vor oferi un plus de eleganta, iar pasiunea din dormitor va atinge cote maxime!


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu