Iata de ce ar trebui sa porti lenjerie seducatoare in dormitor

Iata de ce ar trebui sa porti lenjerie seducatoare in dormitor

Simti ca rutina isi face simtita prezenta in dormitor? Este timpul sa readuci actiunea in relatia ta. 

La inceputul unei relatii, romantismul arata total diferit – sexul este la ordinea zilei, iar spontaneitatea este ingredientul sau de baza. Ulterior, lucrurile se schimba. Apar copiii, carierele amandurora se dezvolta, iar prioritatile se redefinesc. Relatia intra intr-o zona de confort, iar romantismul aproape ca dispare. Sexul este din ce in ce mai rar, iar tacerea devine o bariera pe care niciunul dintre voi nu o remarca. 

Este timpul sa faci o schimbare: investeste bani in lenjerie seducatoare si recucereste-ti iubitul! Orice barbat iubeste sa-si priveasca partenera imbracata intr-o lenjerie foarte sexy care sa-i puna corpul in evidenta. Tu te vei simti feminina si buna de iubit, iar el va fi sedus vizual si abia va astepta sa te aiba. 

Indiferent ca vorbim de sutiene cu decupaje indraznete, chiloti tanga decupati in zona intima, corsete, body-uri, lenjerii de tip babydoll sau chemise sau bodystoking-uri din lasa, lenjeria potrivita iti va aduce numai placere. 

Pentru majoritatea barbatilor, este incitant sa vada ca partenera lor si-a dat interesul si a vrut sa ii surprinda. Iar o lenjerie seducatoare le va pune sangele in miscare si toate fanteziile lor vor fi dezlantuite. Cert este ca o aparitie sexy este exact impulsul de care ai nevoie ca sa dai startul unei adevarate aventuri in dormitor. 


Dar nu numai partenerul tau va fi incantat de noua ta lenjerie seducatoare. Orice femeie este, in primul rand, femeie, iar apoi este sotie, mama sau iubita. Iar o lenjerie in care sa te simti feminina si irezistibila este exact ceea ce ai nevoie. Multe femei poarta lenjerie sexy si in viata de zi cu zi tocmai pentru a se rasfata si a se simti increzatoare in fortele proprii si incredibil de seducatoare in fiecare clipa.

In dormitor, este bine sa tii cont si de gusturile lui. Daca stii ca ii plac provocarile si nu se da inlaturi de la a experimenta lucruri noi, poarta o lenjerie seducatoare atipica si adu cu tine si tot felul de accesorii erotice cu care sa condimentezi atmosfera. De exemplu, poti sa porti un corset cu portjartier, dresuri foarte lungi din dantela si sa renunti la chiloti. Crezi ca ar putea sa-ti reziste? Daca prefera romantismul clasic, alege ceva din dantela si domina-l cu prezenta ta foarte feminina, dar sexy in acelasi timp. 

Cumpara-ti o lenjerie seducatoare cu care sa-l recuceresti si readu relatia voastra la viata. Fa cateva poze din dormitor si trimite-i-le in timp ce se afla la munca. Ofera-i cateva indicii despre surpriza pe care i-ai pregatit-o si fa-l sa fie curios si nerabdator sa ajunga acasa. Incarca-te de energie si asteapta-l ca o adevarata felina pregatita sa isi devoreze prada. Savurati un vin rosu si nu treceti peste preludiu. Lasa-l cateva momente sa te admire in noua ta lenjerie sexy si abia apoi lasa-l sa te dezbrace. 



Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu