Cumpara o lenjerie sexy si sarbatoreste Valentine's Day alaturi de iubitul tau!

Cumpara o lenjerie sexy si sarbatoreste Valentine's Day alaturi de iubitul tau!

Mai sunt doua saptamani pana la Valentine's Day, una dintre cele mai importante sarbatori pentru cupluri. Chiar daca, de obicei, barbatii sunt cei care fac cadouri iubitelor lor, oferindu-le mici atentii precum flori sau bomboane de ciocolata, de data aceasta preia tu fraiele si cumpara un cadou de care sa va bucurati amandoi! Este vorba despre o lenjerie sexy din noua colectie Obsessive de pe site-ul Just4Girls, de culoare rosie. Nu exista o nuanta mai potrivita pentru Valentine's Day, dar nici pentru corpul tau: rosu este culoarea pasiunii, iar noile modele de lenjerie sexy te vor ajuta sa reaprinzi flacara pasiunii alaturi de iubitul tau!


Leonor chemise

                                                                                    

Vrei sa arati ca o printesa, iar partenerul tau sa observe acest lucru din prima clipa? Imbraca chemise-ul Leonor de la Obsessive si vei vedea cum iti recapeti increderea in fortele proprii, in armele seductiei din arsenalul tau si in capacitatea ta de a cuceri orice barbat! Iar iubitul tau se va simti cel mai mandru si norocos barbat din lume ca, dintre toate optiunile, l-ai ales pe el si ca te are in bratele lui, in patul lui si in inima lui. Aceasta lenjerie sexy disponibila pe site-ul Just4Girls iti pune in evidenta decolteul, bratele si picioarele si este dotata cu un accesoriu metalic foarte elegant, intre sani. Benzile dantelate si croiala de foarte buna calitate desavarsesc aceasta lenjerie sexy.


Marlenne set

                                                                                     

Daca esti ceva mai indrazneata, setul Marlenne ti se va potrivi la perfectie. Dupa o plimbare romantica prin oras si cina la un restaurant italienesc, sarbatoarea de Valentine's Day nu se poate incheia mai spectaculos decat cu o noapte plina de pasiune in spatele usilor inchise. Odata ajunsi in dormitor, lasa-ti iubitul sa admire lumanarile parfumate, petalele de trandafiri de pe pat si muzica in surdina si spune-i ca tu te retragi cateva minute. Cand iti vei face aparitia in aceasta lenjerie sexy, partenerul tau isi va reaminti de ce s-a indragostit de tine si veti reaprinde flacara pasiunii la intensitatea la care ardea la inceputul relatiei.


Samantha babydoll

                                                                                      

Babydoll-ul Samantha de la Obsessive iti pune in valoare sanii si picioarele, lasand in acelasi timp mult loc imaginatiei. Dantela de pe sani si banda de sub acestia iti contureaza decolteul si il vor face pe iubitul tau sa nu se mai poata concentra la nimic altceva. Purtand aceasta lenjerie sexy, care seamana cu o camasa de noapte eleganta sau chiar cu o rochita de vara, iti vei recapata increderea in fortele proprii si vei adauga o noua dimensiune de mister relatiei voastre. Sfatul nostru este sa accesorizezi aceasta tinuta cu un colier discret, o pereche de cercei sau o bratara supradimensionata si cu o pereche de pantofi negri, cu toc inalt. De asemenea, este decizia ta daca doresti sa porti o pereche de chiloti tanga pe sub acest babydoll sau daca vrei sa ii oferi iubitului tau totul din prima clipa. Distractie placuta in spatele usilor inchise!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu