Noaptea nuntii nu poate fi perfecta fara o lenjerie pentru mirese senzuala!

Noaptea nuntii nu poate fi perfecta fara o lenjerie pentru mirese senzuala!

Se spune ca noaptea nuntii ar trebui sa fie cea mai placuta experienta amoroasa pe care o traieste un cuplu proaspat casatorit. Vreau sa cred ca asa a fost si in cazul meu, mai ales ca, dintre toate noptile savuroase in doi, am avut ocazia sa traiesc cea mai spumoasa aventura imediat dupa nunta. Cuprinsi de euforia momentului, atat eu, cat si partenerul meu am trait la intensitate maxima primele clipe de intimitate din postura de sot si sotie. Barbatul caruia i-am spus "da" avea o predilectie pentru arta amorului, iar eu, la randul meu, ma hraneam cu clipele de dragoste si pasiune pe care mi le oferea cu atat de multa placere. Mi-am propus sa fiu irezistibila in cea mai importanta zi a vietii mele si, in special, in cea mai fierbinte noapte, asa ca am ales o lenjerie intima pentru mirese incredibil de sexy, care sa il tina treaz toata noaptea. 

 

O noapte "alba" in doi

Intai de toate, m-am gandit sa port o lenjerie intima pentru mirese simpla si rafinata, care sa imi evidentieze atuurile feminine si sa imi sculpteze trupul ca si cum as fi intruchiparea Afroditei. Dupa cautari nesfarsite, mi-am dat seama ca am nevoie de ceva mai mult de atat pentru a fi irezistibila in dormitor, asa ca mi-am propus sa ma folosesc de cel mai ravnit accesoriu pentru a-mi indeplini fanteziile. Trebuie sa recunosc ca ador sa ma las prada ispitei alaturi de un barbat care imi intelege capriciile si mi le satisface pe deplin. Mi-am indreptat atentia spre o lenjerie intima pentru mirese mult mai provocatoare, din tul si matase fina, care sa ma faca sa ma simt nu ca o printesa, ci ca o adevarata regina. 

 

Prinsi in mrejele preludiului 

Arma mea de seductie era compusa dintr-un sutien extrem de provocator, menit sa imi contureze sanii perfect si un chilot cu portjartier senzual, care completa tinuta de un erotism absolut. Mi-am dorit sa fiu o mireasa care pastreaza si o mica doza de mister, asa ca i-am pregatit partenerului meu o scena fierbinte de dans, in care mi-am facut aparitia cu o masca din dantela alba si un set de nipple covers speciali. Sotul meu nu se mai satura sa ma "devoreze" din priviri. Am vrut sa ii prelungesc extazul, asa ca m-am jucat cu rabdarea lui si l-am incalzit pentru ceea ce avea sa urmeze. Stiam ca pentru orice barbat nu exista un afrodiziac mai bun decat o lenjerie sexy, asa ca l-am ajutat sa ma cunoasca mai bine, mai intai cu mainile, apoi cu buzele, pana s-a infruptat bucatica cu bucatica din trupul meu. 

 

Pana atunci, nu m-am gandit niciodata ca o lenjerie intima pentru mirese in nuanta albului pur poate fi atat de "apetisanta" si intriganta pentru un barbat. Am ales sa port alb din cap pana in picioare in cea mai importanta zi a vietii mele, care s-a incheiat cu o noapte incununata de fantezii si scenarii incitante. Amandoi ne-am lasat purtati de valurile seductiei si ne-am aprins impreuna cele mai incitante ganduri. 

 

Daca urmeaza sa fii mireasa si vrei sa te pregatesti cum se cuvine pentru o noapte fermecatoare alaturi de partenerul tau, sfatul meu ar fi sa alegi o lenjerie intima pentru mirese cat mai provocatoare, care sa iti vina bine si in care sa te regasesti complet. Nu exagera, dar nici nu incerca sa fii o fata "cuminte", caci imaginea de diva ingenua si delicata a apus de multa vreme. Arata-i barbatului cu care iti vei uni destinul ca esti fermecatoare in orice ipostaza si ca statutul de "femeie maritata" nu te va impiedica sa il pui pe jar noapte de noapte, asa cum ar trebui sa faca orice reprezentanta a sexului frumos care are pasiunea in sange. 

 

Din acea noapte, mi-am promis ca nu voi mai purta niciodata o lenjerie intima pentru mirese. Am convingerea ca o asemenea amintire nu poate fi repetata cu niciun alt barbat, fie el sot, amant sau doar simplu trecator prin asternuturile incinse ale unei femei. Daca vrei cu adevarat sa iti ramana fidel toata viata si sa te bucuri de dragostea barbatului tau, sedu-l, uimeste-l si arata-i ca prima noapte a casniciei este doar o avanpremiera a serilor incendiare care vor urma. 

 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu